Νέο απόκτημα για τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι ανακοίνωσαν τον Πάτρικ Μπάλντουιν Τζούνιορ, τον τέταρτο παίκτη που προσθέτουν στο ρόστερ τους μέσα στο καλοκαίρι.
Ο Αμερικανός δεν είναι ένας συνηθισμένος ψηλός. Παρά τα 2.13μ. του, διαθέτει αξιόπιστο εξωτερικό σουτ και καλή κινητικότητα, στοιχεία που του επιτρέπουν να καλύπτει περισσότερες από μία θέσεις και να λειτουργεί ακόμα και μακριά από το καλάθι.
Πίσω του έχει θητεία στο NBA, με περάσματα από Γκόλντεν Στέιτ, Ουάσινγκτον και Σακραμέντο, καθώς και ένα χρυσό μετάλλιο με τις Ηνωμένες Πολιτείες σε παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων.
Με την προσθήκη του, ο Ίμπον Ναβάρο αποκτά ακόμα μία λύση στη ρακέτα του. Ο Μπάλντουιν ακολουθεί τους Τζόουνς, Κρέμερ και Μότλι στη λίστα των μεταγραφών, ενώ ο σύλλογος έχει ήδη εξασφαλίσει και τις ανανεώσεις των Μπάτλερ και Ντάβιντοβατς.


