Στην αγορά των φόργουορντ ψάχνει τη λύση του ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θέλουν να καλύψουν το κενό που άφησε ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος πήρε τον δρόμο για την Αρμάνι Μιλάνο, και αναζητούν έναν παίκτη που θα λειτουργήσει πίσω από τον Σάσα Βεζένκοφ.
Ένα από τα ονόματα που απασχολούν το τεχνικό επιτελείο του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι αυτό του Τζέιλεν Γουίλσον. Σύμφωνα με το ιταλικό «BeBasket», οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν στενά τον Αμερικανό φόργουορντ και είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση. Ο Γουίλσον έμεινε πρόσφατα ελεύθερος και βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι: η πρώτη του επιλογή παραμένει το NBA, χωρίς όμως να κλείνει την πόρτα σε μια πορεία στην Ευρώπη.
Ο 25χρονος επιλέχθηκε στον δεύτερο γύρο του NBA Draft του 2023 από τους Μπρούκλιν Νετς, έχοντας πίσω του μια λαμπρή θητεία στο Κάνσας. Στην τελευταία του κολεγιακή σεζόν μέτρησε 20.1 πόντους και 8.3 ριμπάουντ ανά αγώνα και ξεχώρισε με την ένταξή του στην First Team All-American.


