Ο Γιώργος Πετρίδης και ο Δημήτρης Παπαδάτος, πιστοί στο ραντεβού τους με τους φίλους του Totalbasket, επιστρέφουν για μία ακόμα Total Euroleague το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 14:30.
Παρέα με τους φίλους της εκπομπής, θα σχολιάσουν τα ματς της Ευρωλίγκας για την 5η αγωνιστική, ενώ όπως είναι προφανές, θα σταθούν κυρίως στα ματς του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού, με Φενέρ και Μπάγερν αντίστοιχα.
Μαζί τους θα έχουν τον προπονητή του Προμηθέα Πάτρας, Ηλία Παπαθεοδώρου, με τη βοήθεια του οποίου θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν και να αναλύσουν την έως τώρα πορεία των «αιωνίων».
Εσείς, για να μη χάσετε την εκπομπή του Σαββάτου και γενικότερα καμία από τις επόμενες εκπομπές, κάντε subscribe στο κανάλι του Totalbasket στο YouTube.