Μετά την απόκτηση του Νικ Καλάθη και την ανανέωση των Μάικ Τζέιμς και Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ στη Μονακό προσπαθούν να ενεργοποιήσουν βόμβα που ακούει στο όνομα Νίκολα Μίροτιτς!
Σύμφωνα με το “tribune47” ο Μίροτιτς βρίσκεται στο Μονακό με τον μάνατζέρ του όπου συναντήθηκε με ανθρώπους της γαλλικής ομάδας για να συζητήσουν επερχόμενη συνεργασία τους. Ο πρώην ΝΒΑερ θα έχει ρόλο Κέμπα Γουόκερ στην Μονακό που σημαίνει πως ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα τον έχει στη διάθεσή του για τους αγώνες της Ευρωλίγκας, μιας και είναι ο μεγάλος στόχος του συλλόγου.
Ο Μίροτιτς που το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Αρμάνι φέτος είχε κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 16,9 πόντους και 5,7 ριμπάουντ για βαθμολογία 17,3.