Νέο κεφάλαιο στο «πηγαινέλα» των two-way παικτών στο Κλίβελαντ. Οι Καβαλίερς υπέγραψαν ξανά τον φόργουορντ Ράιλι Μίνιξ, μόλις δύο ημέρες αφότου τον είχαν αποκόψει για να κάνουν χώρο στον Νορτσαντ Ομιέρ.
Ο Μίνιξ πέρασε από waivers το βράδυ του Σαββάτου και η ομάδα του Οχάιο τον επανέφερε άμεσα, στη θέση του Τρίσταν Ενάρουνα, ο οποίος τραυματίστηκε την Παρασκευή.
Ο Ενάρουνα υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο στη νίκη του Κλίβελαντ επί των Σίξερς και αναμένεται να λείψει για σημαντικό χρονικό διάστημα. Είχε μετρήσει 12 συμμετοχές στο ΝΒΑ με τους Καβαλίερς τα τελευταία δύο χρόνια.
Ο 2,01 μ. Μίνιξ είχε αρχικά υπογράψει διετές two-way συμβόλαιο με τους Καβαλίερς την περασμένη σεζόν και έχει κατεβεί σε επτά συνολικά αγώνες του ΝΒΑ με την ομάδα. Με το Κλίβελαντ να στερείται ήδη και άλλων παικτών, η επιλογή του ήταν μια τουλάχιστον προσωρινή λύση.


1
2
3
4
5