22/07/2024
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια ανάσα από μια σημαντική συμφωνία για το τηλεοπτικό του συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός!

Η διετής σύμβαση με την Cosmote TV έληξε για τον Παναθηναϊκό που πλέον διαπραγματεύεται με άλλους όρους το νέο του συμβόλαιο.

Η προηγούμενη συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι ήταν διετής και απέφερε στο τριφύλλι περί τα 8,5 εκατ. ετησίως. Βέβαια άλλο η συμφωνία το καλοκαίρι του 2021 και άλλο αυτή το 2023. Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει στα προκριματικά του Champions League ενώ έχασε στο τσακ το φετινό πρωτάθλημα.

Η αλλαγή του status της ομάδας θα οδηγήσει και σε αλλαγή των εσόδων που θα έχει γενικότερα. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του totalbasket.gr, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά σε συμφωνία με την Cosmote TV για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το πιο σημαντικό όμως είναι το κομμάτι των εσόδων που θα δει μεγάλη αύξηση καθώς το deal αναμένεται να κλείσει κοντά στα 15 εκατ. ευρώ ετησίως για τον Παναθηναϊκό διπλασιάζοντας τα έσοδα από το προηγούμενο συμβόλαιο.

Αυτό δεν είναι το μόνο upgrade στα έσοδα αφού θα ακολουθήσει η ανακοίνωση για αλλαγή εταιρίας ένδυσης με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στην ναυαρχίδα του χώρου Adidas.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *