Πως υπήρχε επικοινωνία με τον Εργκίν Αταμάν από ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ ενόψει του Final-4 του BCL στα Λιόσια αποκάλυψε ο αρχηγός της τουρκικής ομάδας, Γκιονσνίν Κιοκσάλ σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει των ημίτελικών.
«Μιλήσαμε με τον Εργκίν Αταμάν, είναι πιθανό να έρθει και ελπίζω να πανηγυρίσουμε μαζί το τρόπαιο», ανέφερε ο Κιοκσάλ ο οποίος υπογράμμισε ότι η ομάδα του έχει εμπειρία από συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις αλλά και κατάκτηση τίτλου ωστόσο επεσήμανε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά με την διοργάνωση στην οποία αγωνίζεται πια.
«Έχουμε κερδίσει το EuroCup και έχουμε εμπειρία από την Εuroleague, ωστόσο το BCL είναι διαφορετικό. Βρισκόμαστε για πρώτη φορά στο Final Four, την στιγμή που υπάρχουν ομάδες που το έχουν κατακτήσει», κατέληξε.