Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Αποδοχή
Totalbasket.grTotalbasket.grTotalbasket.gr
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Βαθμολογίες
    • Euroleague Standings
    • Stoiximan GBL Standings
  • Blog
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
  • Διασυλλογικές
  • Πρωταθλήματα
  • Εθνικές
  • Πρωτοσέλιδα
  • Πρόγραμμα TV
  • Blog
  • Podcast
  • Total Euroleague
  • Total Show
  • Euroleague
  • Stoiximan GBL
  • NBA
  • Interviews
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Reading: Τσαλμπούρης: «Είμαι καλύτερα από ποτέ – Ο Φάνης Χριστοδούλου εμπνέει σεβασμό σε όλους»
Κοινοποίηση
Είσοδος
Ειδοποίηση
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Βαθμολογίες
    • Euroleague Standings
    • Stoiximan GBL Standings
  • Blog
Έχεις ήδη λογαριασμό; Είσοδος
Follow US
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Totalbasket.gr > Blog > Ελλάδα > Stoiximan GBL > Τσαλμπούρης: «Είμαι καλύτερα από ποτέ – Ο Φάνης Χριστοδούλου εμπνέει σεβασμό σε όλους»
Stoiximan GBL

Τσαλμπούρης: «Είμαι καλύτερα από ποτέ – Ο Φάνης Χριστοδούλου εμπνέει σεβασμό σε όλους»

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Man to Man Powered by Stoiximan και έδωσε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Χρυσόστομος Αργυριάδης
Τελευταία Ανανέωση: 13/03/2025 19:18
Χρυσόστομος Αργυριάδης
455 Προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Κοινοποίηση
5 Λεπτά Aνάγνωσης
Κοινοποίηση

Για τη μέχρι τώρα πορεία του το μπάσκετ: «Υπάρχουν πράγματα που δεν έχω κάνει και δεν έχω και μια αιωνιότητα μπροστά μου. Έχω περάσει πολύ ωραία. Και μπασκετικά είναι καλύτερα από ποτέ. Και πνευματικά νιώθω πιο δυνατός. Για την ώρα θεωρώ πως έχω την κατάσταση στα χέρια μου».

Για τα ταλέντα της γενιάς του και αν είχαν την εξέλιξη που όλοι περίμεναν: «Στη γενιά μου είχαμε μεγάλα ταλέντα. Ο κόσμος μπερδεύει το ταλέντο με το σε τι μπορεί να μετουσιωθεί. Δημιουργήσαμε με τις επιτυχίες μεγάλες προσδοκίες και όλοι νόμιζαν πως στα 19-20 μας θα φέρνουμε μόνο επιτυχίες. Έχουν γίνει και πολλά λάθη, και από τα ίδια τα ταλέντα και από τις ομάδες. Δεν θεωρώ πως η Ελλάδα είναι φυτώριο, πως έχει το τρόπο να δείξει το μονοπάτι σε ένα παιδί 15-16 ετών».

Για την εμπειρία του στις ΗΠΑ: « Όταν πήγα στο κολέγιο νόμιζα πως ο κόσμος ήταν δικός μου. Βρέθηκα από την Κατερίνη σε έναν “παράδεισο” που μου τα προσέφερε όλα».

Για την πρώτη του “γεμάτη” χρονιά στα 26 του: « Με πήρε ο Νίκος Βετούλας και μου είπε τι ακριβώς ήθελε από εμένα. Μου έδωσε ευθύνες. Ήταν ένα τσάλεντζ πολύ ελκυστικό. Μπορεί τότε ο Απόλλωνας Πάτρας να μην έμοιαζε η καλύτερη επιλογή όμως για εμένα το γεγονός πως ο προπονητής που έλεγε “έχω έναν στόχο και θέλω να τον πετύχω με εσένα”, ήταν μεγάλη ευκαιρία. Η πρώτη φορά που χάρηκα το μπάσκετ ήταν στον Απόλλωνα».

Για την παρουσία του στην Ισπανία: « Στην Μπέτις πήγα με συμβόλαιο “μήνα – μήνα”. Είναι πολύ ψυχοφθόρο. Κάθε μήνα πρέπει να αποδεικνύεις πως είσαι εδώ. Έτσι βρέθηκα στο Μπιλμπάο που έκατσα δύο χρόνια. (…) Μικρός έβλεπα στην τηλεόραση το ισπανικό πρωτάθλημα και έλεγα “μπαμπά θέλω να παίξω εκεί”. Αν τελείωνε σήμερα η καριέρα μου, το ότι έπαιξα στην Ισπανία με αφήνει γεμάτο. Έκανα το όνειρο που είχα από παιδί, πραγματικότητα».

Αξίζει να διαβάσεις

Μπατής: «Η φετινή σεζόν ήταν σαν… έργο επιστημονικής φαντασίας»
Συνεχίζουν μαζί Ηρακλής και Λούκιτς
Νέος πρόεδρος στον Ηρακλή ο Πανταζόπουλος
Το πρόγραμμα των Quarterfinals της Stoiximan GBL

Για το “παιδομάζωμα” όταν έπαιζε στην ΑΕΚ: « Η ομάδα το έκανε με πολύ καλή διάθεση, αλλά μάλλον δεν ήξερε τον τρόπο να το αξιοποιήσει. Επίσης υπήρχε η πίεση αποτελέσματος, ο λαός διψούσε. Είχαν δημιουργηθεί προσδοκίες οι οποίες δεν μπορούν να συνδυαστούν με ένα φυτώριο παικτών. Απέτυχε, ο Μωραΐτης είναι τον Παναθηναϊκό, ο Ρογκαβόπουλος στην Μπασκόνια κι εγώ πέτυχα στον Απόλλωνα για να πάω στην Ισπανία. Ίσως όμως έφταιγαν και οι παίκτες».

Για τις χρονιές που ξεχωρίζει: «Έχω ευχαριστηθεί το μπάσκετ. Τις χρονιές με τον Ζντοβτς και τον Μπάνκι στην ΑΕΚ. Στον ΠΑΟΚ, στον Απόλλωνα, στην Ισπανία. Και φέτος το ευχαριστιέμαι πολύ στον Πανιώνιο Χυμοί Viva».

Για την επιλογή του να παίξει στον Πανιώνιο Χυμοί Viva: «Δεν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα. Με σιγουριά πλέον όμως μπορώ να πω πως ο Πανιώνιος Χυμοί Viva παρότι έλειπε τόσα χρόνια, είναι η πιο οργανωμένη ομάδα που έχω παίξει ποτέ. Δεν μας λείπει τίποτα. Είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα. Ένα σωματείο που είναι επαγγελματικό, έχει κόσμο.  Με εξιτάρει η προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στη δόξα».

Για την παρουσία του Φάνη Χριστοδούλου στην ομάδα: « Ακόμη και τώρα που πάμε στο τέλος της χρονιάς, μου δημιουργεί μια αμηχανία όταν τον βλέπω! Στην πρώτη προπόνηση που ήρθε στη Γλυφάδα, με είχε “καρφώσει” και δεν ήξερα αν είναι καλό ή κακό αυτό! Είναι κοντά στους παίκτες. Είναι μια παρουσία που τη σέβεσαι. Μόνο και μόνο που είναι εκεί…».

Για τη φετινή Stoiximan GBL: «Επιστρέφοντας μετά δύο χρόνια βρήκα τα πράγματα πολύ καλύτερα. Και δεν εννοώ το αγωνιστικό αλλά το οργανωτικό. Αλλά και αγωνιστικά αν εξαιρέσουμε τους πρώτους δύο από κάτω γίνεται χαμός. Αυτός ο ανταγωνισμός το κάνει όλο και καλύτερο το πρωτάθλημα. Ένα καλό πρωτάθλημα τραβάει όλο το μπάσκετ της χώρας».

TAGGED:gblπανιώνιος
Κοινοποίηση Άρθρου
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn Threads Email Copy Link Εκτύπωση
Κοινοποίηση
Προηγούμενο Άρθρο Κάτας: «Σε καλή φόρμα η Μονακό, θα προσαρμοστούμε και θα χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά σχήματα»
Επόμενο Άρθρο Κάρι: «Θέλω να συνεχίσω να παίζω και μετά από αυτόν τον χρόνο – Παίζω για το νούμερο πέντε»
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα

National League 1: Τα αποτελέσματα από την πρώτη στροφή των Play Offs 
National League 1
«Παναθηναϊκός, Λέφσκι και Λοκομοτίβ κοιτάζουν τον Κρίζμανιτς του ΟΦΗ»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Θέλει τον Μάρκο Σίλβα η Μπενφίκα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Deja vu για τον ΠΑΟΚ, παραδόθηκε ξανα στην Μπιλμπάο και έχασε την κούπα!
FIBA Europe Cup
Ιτούδης: «Σε τρία ματς με τη Ρεάλ οι βολές είναι 64-35… – Τα γεγονότα μιλάνε»
Euroleague
Εκτός και με τους Θάντερ ο Ντόντσιτς
NBA

Advertise

  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία

Αξίζει να διαβάσεις

Stoiximan GBL

Άρης Betsson – Πανιώνιος 75-65: Οι Θεσσαλονικείς υπό το βλέμμα Σιάο-Αντετοκούνμπο έστειλαν στην Elite League τον “Ιστορικό”

25/04/2026
Stoiximan GBL

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 84-94: Τελείωσαν αήττητοι τη κανονική περίοδο της GBL οι Πειραιώτες

25/04/2026
Stoiximan GBL

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Μαρούσι 

23/04/2026
InterviewsStoiximan GBL

Κάναντι: «Καλύτερη επιλογή για εμένα η Μύκονος»

23/04/2026
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Follow US
© 2020-2026 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Καλωσόρισες στο totalbasket.gr!

Συνδέσου στον λογαριασμό σου

Όνομα Χρήστη ή Email
Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό σου;