05/12/2023
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Τριαντόπουλος: «Σηκώνουμε τα μανίκια με στόχο την επάνοδο του Πανιωνίου στη μεγάλη κατηγορία»

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» του ΕΟΚ WebRadio με την Έλενα Βογιατζή και τον Μαρίνο Πρίντεζη και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο αναλαμβάνοντας τη θέση του Chief Operations Officer. Αναλυτικά είπε:

Για το πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Πανιώνιο: «Οι άνθρωποι του Πανιωνίου έψαχναν κάποιον να αναλάβει την οργάνωση της εταιρείας και του συλλόγου στο εμπορικό και το διοικητικό κομμάτι, γιατί πάντα υπάρχει το αγωνιστικό, αλλά αυτό χρειάζεται μία ολόκληρη υποδομή για να το υποστηρίξεις. Οι παράγοντες του συλλόγου θεώρησαν ότι μπορώ να τους βοηθήσω ούτως ώστε η ομάδα να επανέλθει, έχοντας ως πρώτο στόχο την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Να δημιουργηθεί η εταιρεία, γιατί όπως γνωρίζετε η προηγούμενη ΚΑΕ έχει μπει σε διαδικασία εκκαθάρισης και, από τον Σεπτέμβριο, να καθίσουμε κάτω, να σηκώσουμε τα μανίκια, να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι για την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία».

Για τον τρόπο με τον στόχο που έχει τεθεί στο εμπορικό κομμάτι: «Όταν έχεις μια ομάδα η οποία υποβιβάστηκε με τον τρόπο που υποβιβάστηκε, με την τότε διοίκηση δηλαδή να επιλέγει τη μη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα και να φτάνει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, τότε στην αγορά, πρέπει πρώτα απ’ όλα να κάνεις μία επανατοποθέτηση. Να δείξεις πρώτα απ’ όλα ότι η ομάδα είναι πάλι εδώ, είναι δυνατή και έχει ισχυρούς παράγοντες που την στηρίζουν. Να πείσεις το κόσμο να την «αγκαλιάσει» πάλι αγοράζοντας εισιτήρια, αλλά και τους χορηγούς να βάλουν χορηγίες και να τη βοηθήσουν. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Ευελπιστούμε ότι στα επόμενα 2-2,5 χρόνια θα έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο της οδού Αρτάκης, όπου αυτό θα δώσει μία άλλη δυναμική. 

Για τον κόσμο του Πανιωνίου: «Φυσικά ο κόσμος του Πανιωνίου είναι ένα από τα “όπλα” του. Γι’ αυτό είπα από την αρχή ότι πρέπει να τον φέρουμε πάλι κοντά μας. Να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα και να γίνουμε όλοι ένα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο Πανιώνιος έχει κόσμο. Έχει δύναμη!»

X