Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Αποδοχή
Totalbasket.grTotalbasket.grTotalbasket.gr
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Blog
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
  • Διασυλλογικές
  • Πρωταθλήματα
  • Εθνικές
  • Πρωτοσέλιδα
  • Πρόγραμμα TV
  • Blog
  • Podcast
  • Total Euroleague
  • Total Show
  • Euroleague
  • Stoiximan GBL
  • NBA
  • Interviews
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Reading: Σάκοτα: «Δε θα φτάσουν όλα τα φαβορί στην τετράδα, δεν έχω ξαναδεί μυαλό σαν του Γιόκιτς»
Κοινοποίηση
Είσοδος
Ειδοποίηση
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Blog
Έχεις ήδη λογαριασμό; Είσοδος
Follow US
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Totalbasket.gr > Blog > Interviews > Σάκοτα: «Δε θα φτάσουν όλα τα φαβορί στην τετράδα, δεν έχω ξαναδεί μυαλό σαν του Γιόκιτς»
InterviewsΟλυμπιακοί Αγώνες

Σάκοτα: «Δε θα φτάσουν όλα τα φαβορί στην τετράδα, δεν έχω ξαναδεί μυαλό σαν του Γιόκιτς»

TotalBasket Newsroom
Τελευταία Ανανέωση: 31/07/2024 11:04
TotalBasket Newsroom
447 Προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Κοινοποίηση
4 Λεπτά Aνάγνωσης
Κοινοποίηση

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, μίλησε στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio. Αναλυτικά είπε:

Για τον αγώνα της Σερβίας με τις ΗΠΑ: «Θα μπορούσε, αν υπήρχε ένα φαβορί, να είναι η ομάδα των ΗΠΑ. Στα δύο παιχνίδια, ένα φιλικό και ένα επίσημο χθες (28/07), υπάρχει διαφορά. Είχαμε δύο φορές καλό ξεκίνημα, δηλαδή κερδίσαμε το 1ο δεκάλεπτο και στο ημίχρονο στο φιλικό παιχνίδι. Η διαφορά στο τέλος βγήκε καθαρά στην διαφορά που υπάρχει στις ομάδες, σε ένα σύνολο παιχτών».

Για τα επόμενα ματς με Νότιο Σουδάν και Πουέρτο Ρίκο: «Εμείς, καταρχάς, έναν χρόνο πριν στο Παγκόσμιο είχαμε και τους δύο και το παιχνίδι με Νότιο Σουδάν και Πουέρτο Ρίκο τελείωσε με διαφορά. Πιστεύω αυτές τις ομάδες, όσο δεν προσέχεις και προετοιμάζεσαι σωστά, μπορεί να είναι επικίνδυνες. Το Νότιο Σουδάν έχει τρεις παίκτες NBA και πολλοί περισσότεροι παίζουν σε Ευρώπη και Αυστραλία. Είναι πρωταθλήματα ανταγωνιστικά. Μπορείς να πεις ότι είναι ένα καλό επίπεδο. Ο προπονητής έχει εμπειρία παίζοντας 10 χρόνια στο NBA. Πιστεύω είναι καλύτεροι από το Παγκόσμιο, παίζουν με ενθουσιασμό».

Για την αθλητικότητα στο NBA και την Ευρώπη: «Ό,τι βλέπουμε στο NBA μεταφέρεται σιγά-σιγά και στη Ευρώπη. Εμείς εδώ μπορούμε να πούμε ότι παίζουμε διαφορετικό μπάσκετ επειδή όταν έρχονται τα παιδιά που έχουν μάθει να τρέχουν ξαφνικά μαθαίνουν ένα άλλο στυλ. Ο λόγος είναι απλός. Δεν έχουμε τόσο καλά παιδιά με τόσες δυνατότητες και το ταλέντο να παίζουν ένα τέτοιο μπάσκετ. Αναγκαζόμαστε να παίζουμε ένα κοντρόλ μπάσκετ. Δεν υπάρχει ούτε ένας προπονητής που δε θα ήθελε να παίζει ένα τέτοιο μπάσκετ με τα παιδιά που πηδούν και τρέχουν, αλλά δεν είναι εύκολο να το φτιάξουμε».

Για το αν μοιάζει κάποιος από το παρελθόν στον Γιόκιτς: «Πιστεύω ότι υπήρχαν πάρα πολλοί καλοί παίκτες στο παρελθόν, όπως ο Ντίβατς, ο Σαμπόνις, σε αυτήν τη θέση, που είχαν μια ικανότητα να πασάρουν. Τέτοιο μυαλό δεν έχω δει, ούτε στα γκαρντ. Θα έλεγα ότι είναι ένα κορμί “5” σε θέση “άσσου”. Είναι κάπως περίεργο».

Αξίζει να διαβάσεις

Δείτε τι δήλωσε ο Αργύρης Καμπούρης αποκλειστικά στο totalbasket μετά το φιλικό των παλαίμαχων του Ολυμπιακού
Μιλουτίνοφ: «Δώρο Χριστουγέννων; H υγεία το πιο σημαντικό αγαθό»
Ντόρσεϊ: «Είναι σημαντικό να είμαι επιθετικός και να γίνομαι απειλητικός για την άμυνα κάθε φορά που πιάνω την μπάλα»
Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα κάνει συνεχώς άλματα, δεν ξεχνάμε ποτέ τον βασικό στόχο»

Για το αν μπορούν να βγουν ταλέντα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ο Γουεμπανιαμά είναι 20 χρονών. Τέτοια παιδιά είναι σπάνια. Υπάρχουν. Σκέφτομαι πότε θα ξεκινήσουν αυτοί να είναι πρωταγωνιστές».

Για τα φαβορί: «Το απόλυτο φαβορί είναι οι ΗΠΑ. Για τους υπόλοιπους όλα παίζονται. Μου αρέσουν πολύ ο Καναδάς και η Αυστραλία. Με τον τρόπο που παίζει η Γαλλία, έχει πολλά “αστέρια” και έχει και πίεση όπως φαίνεται. Κανείς δεν έχει βάλει φαβορί τη Γερμανία και πήρε Παγκόσμιο. Εγώ πιστεύω ότι κάτι παρόμοιο θα γίνει και εδώ, όσον αφορά το ποιος θα φτάσει στους “4”. Δεν θα πάνε όλα τα φαβορί εκεί, έτσι λέει η εμπειρία».

Για το αυριανό (30/07) ματς της Εθνικής με την Ισπανία και τη συνέχεια: «Έχει φτάσει πολύ νωρίς να είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι. Ο Καναδάς πήρε αυτό που ήθελε, η Ελλάδα δεν έχει άλλες επιλογές. Ακόμα με δύο νίκες μπορεί να φτάσει στη 2η θέση και πιστεύω ότι πρέπει να σκέφτονται έτσι. Θα τα δώσουν όλα. Αυτό που είδα ήταν ότι μια ομάδα πατάει στα όρια της. Λείπει ένας Σλούκας, ένας διαφορετικός παίκτης που μπορεί να πάρει αυτές τις φάσεις στο τέλος που έγιναν. Αυτό το παιχνίδι ήταν δύο φάσεις. Πέρυσι έτσι έχασε η Ισπανία από τον Καναδά, με ένα σουτ στο τέλος. Η Αυστραλία, όσο καλή και να είναι, δεν είναι “αχτύπητη” και πιστεύω στις υπόλοιπες ομάδες ο Γιάννης θα παίζει καθοριστικό ρόλο».

Κοινοποίηση Άρθρου
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn Threads Email Copy Link Εκτύπωση
Κοινοποίηση
Προηγούμενο Άρθρο Ναυάγησε του Σισέ και στον Άρη!
Επόμενο Άρθρο Στην ΑΕΚ και ο Ναχίμ Αλίν
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα

Σπουδαίο παιχνίδι στο Μοσχάτο για Φιλανθρωπικό σκοπό από τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού – Βραβεύτηκε ο Αργύρης Καμπούρης
Φιλικά Παιχνίδια
Σκέφτεται την παραίτηση από τη Σεβίλλη ο Αλμέιδα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει πρόταση για τον Αντράντε – Με αυτό το ποσό παραχωρείται»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βλαχοδήμου από τη Σεβίλλη»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στη μεταγραφική λίστα των Μπακς ο Ουίγκινς
NBA
NBA: To Top 10 της βραδιάς με Ντόνοβαν Μίτσελ αφεντικό!
NBA

Advertise

  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία

Αξίζει να διαβάσεις

Elite LeagueInterviews

Κουρτίδης: «Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας, το Αιγάλεω αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα»

23/12/2025
Elite LeagueInterviews

Καλιανιώτης: «Ο Κένταλ Σμιθ ήταν το κομμάτι του “παζλ” που έλειπε»

15/12/2025
InterviewsStoiximan GBL

Γουόκαπ: «Με τον Μόρις θα κάνουμε τη ζωή όλων των σκόρερ μας πιο εύκολη – Δεν είχα ιδέα για το ρεκόρ μου»!

15/12/2025
EuroleagueInterviews

Μόντε Μόρις: «Μου ταιριάζει ο Ολυμπιακός – Ο κόουτς μου είπε να παίξω το παιχνίδι μου»

14/12/2025
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Follow US
© 2020-2025 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Καλωσόρισες στο totalbasket.gr!

Συνδέσου στον λογαριασμό σου

Όνομα Χρήστη ή Email
Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό σου;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.