Σπουδαία απόδραση για την Βίρτους από την Σερβία. Τις 12 νίκες έφτασαν οι Ιταλοί, ενώ στις 9 παρέμεινε η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε 17 παιχνίδια στην φετινή Euroleague.
Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι κυριάρχησε απόλυτα. Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με 10-21 στο εναρκτήριο δεκάλεπτο, ενώ προς το τέλος της δεύτερης περιόδου πήραν τη μεγαλύτερη διαφορά τους στην αναμέτρηση με 13 πόντους (28-41). Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με 8-0 σερί, με πρωταγωνιστή τον Καμπόκλο, πήγαν στα αποδυτήρια στο -5, με το πρώτο μέρος να κλείνει στο 36-41.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δικό τους 8-0 και εκτόξευσαν τη διαφορά και πάλι στους 13, 36-49. Η Παρτίζαν όμως, είχε και πάλι τις λύσεις και με 9-0 επιμέρους σκορ, μείωσε στους 4, 45-49. Η Βίρτους, παρά την πίεση των Σέρβων, δεν έχασε το προβάδισμα και ξεκίνησε προηγούμενη το τελευταίο δεκάλεπτο με 55-60. Η τέταρτη περίοδος ήταν απολαυστική. Παρότι η ιταλική ομάδα έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, η Παρτίζαν μείωσε στον πόντο, 74-75 μετά από δύο εύστοχες βολές του Πάντερ. Οι γηπεδούχοι έκαναν αμέσως φάουλ, με τον Μπελινέλι να είναι ψύχραιμος από τη γραμμή της φιλανθρωπίας και να διαμορφώνει το 74-77. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε την ευκαιρία στην τελευταία φάση να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, όμως το σουτ τριών πόντων του Καμίνσκι δεν ήταν εύστοχο, με αποτέλεσμα η Βίρτους να παίρνει σπουδαίο διπλό στην Stark Arena και να μένει έτσι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Για τους νικητές, 16 πόντους είχε ο Λούντμπεργκ, ενώ στους 14 σταμάτησε ο Μπελινέλι. Για την Παρτίζαν, οι 19 πόντοι του Νάναλι δεν ήταν αρκετοί.
Τα δεκάλεπτα: 18-23, 36-41, 55-60, 75-77