09/12/2023
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυμα Σαλάχ: «Όλες οι ζωές είναι ιερές – να επιτραπεί ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με μήνυμά του στο social media τόνισε πως όλες οι ζωές είναι ιερές και υπογράμμισε πως θα πρέπει να επιτραπεί να μπει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.

Οι σκηνές βαναυσότητας στη Μέση Ανατολή συνεχίζονται, με αποκορύφωμα βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα το βράδυ της Τρίτης (17/10). Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με VIDEO που ανήρτησε στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ κάλεσε σε διακοπή της σφαγής, τονίζοντας πως όλες οι ζωές είναι ιερές. Μάλιστα, υπογράμμισε πως πρέπει να επιτραπεί να μπει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.

Το μήνυμα του Σαλάχ:

“Δεν είναι εύκολο να μιλάς σε στιγμές, όπως αυτή. Υπάρχει πάρα πολλή βία και βαναυσότητα. Δεν αντέχεται να βλέπεις την κλιμάκωση των τελευταίων εβδομάδων. Όλες οι ζωές είναι ιερές και πρέπει να προστατεύονται, οι σφαγές πρέπει να σταματήσουν, διαλύονται οικογένειες. Αυτό που είναι ξεκάθαρο τώρα είναι πως πρέπει να επιτραπεί άμεσα ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, οι άνθρωποι είναι σε άθλια κατάσταση.

Οι σκηνές στο νοσοκομείο το χθεσινό βράδυ ήταν τρομακτικές. Οι άνθρωποι στη Γάζα, χρειάζονται φαγητό, νερό και ιατρικά υλικά άμεσα. Καλώ τους παγκόσμιους ηγέτες να έρθουν μαζί, ώστε να αποτρέψουν περαιτέρω σφαγές αθώων, η ανθρωπότητα πρέπει να επικρατήσει”.

X