Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για το ματς της EuroLeague με την Μπασκόνια στη Βιτόρια και ο προπονητής της, Πέδρο Μαρτίνεθ, δεν υποτιμά καθόλου τον αντίπαλο. Μαζί με τον Αλμπέρτο Αμπάλδε παρουσίασαν το παιχνίδι, επισημαίνοντας την πρόοδο των Βάσκων μετά την αλλαγή στον πάγκο.
Ο Μαρτίνεθ τόνισε ότι η Μπασκόνια έχει βελτιώσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητά της τον τελευταίο καιρό. Όπως εξήγησε, η ομάδα της Βιτόρια δείχνει πολύ σταθερή στην άμυνα και είναι σωματώδης.
«Περιμένω την καλύτερη δυνατή Μπασκόνια. Πρέπει να συνεχίσουμε τον δρόμο μας, να κάνουμε σωστά τα βασικά, να εκτελέσουμε όσο καλύτερα γίνεται όσα προετοιμάζουμε στην προπόνηση και να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας», είπε ο Πέδρο Μαρτίνεθ.
Από την πλευρά του, ο Αμπάλδε μίλησε για μια ομάδα που εστιάζει στην καθημερινή δουλειά ώστε να συνεχίσει να εξελίσσεται. Υπενθύμισε ότι η Ρεάλ έρχεται από μια περίοδο με πολύ καλές ευστοχίες, κάτι που κάνει το παιχνίδι πιο ρευστό, αλλά πρόσθεσε ότι πρέπει να είναι έτοιμη και για τις στιγμές που τα ποσοστά θα πέσουν.
Για τη Μπασκόνια, ο Αμπάλδε ανέφερε ότι είναι πάντα επικίνδυνος αντίπαλος, ειδικά στην έδρα της. «Με τον νέο προπονητή θα θελήσει να κάνει βήμα μπροστά μπροστά στον κόσμο της. Έχει ταλέντο, καλούς παίκτες και κόσμο που στηρίζει την ομάδα ανεπιφύλακτα», σημείωσε, προσθέτοντας ότι η Ρεάλ περιμένει δύσκολο παιχνίδι.
Φωτογραφία: Andrew Malone / CC BY 2.0 / Wikimedia Commons


1
2
3
4
5