22/02/2024
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μάντζαρης: «Η Ροζέτο είναι η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έκανε tripledouble στο παιχνίδι της Ροζέτο με τη Τζέμινι Μέστερ και «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio. Αναλυτικά είπε:

Για το triple-double που πέτυχε: «Το είχα βάλει σκοπό και τελικά το πέτυχα. Τελευταίο triple-double είχα κάνει σε ένα ματς στον Προμηθέα στο EuroCup».

Για την ομάδα του, Ροζέτο: «Η Ροζέτο είναι η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια. Η πόλη έχει 30 χιλιάδες μόνιμους κατοίκους και όλοι ασχολούνται με την ομάδα μπάσκετ. Είναι παραδοσιακή ομάδα, αφού κάποτε έπαιζε στην 1η κατηγορία αλλά έπεσε λόγω οικονομικών προβλημάτων, οπότε ο σκοπός είναι να επιστρέψουν ξανά Α1. Σε κάθε αγώνα έχουμε τουλάχιστον 1.500 άτομα και στον προηγούμενο ματς είχαμε 3 χιλιάδες. Είναι ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον».

Για τον ρόλο του στην ομάδα: «Με έχουν κάνει αρχηγό στην ομάδα, κάτι εντυπωσιακό το να κάνεις ξένο παίκτη αρχηγό. Στόχος μας είναι να ανέβουμε, να πάμε του χρόνου Α2».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Να κάτσω εδώ 3-4 χρόνια, να πάμε Α2 και αν γίνεται Α1 σε 2-3 χρόνια και μετά να σταματήσω και να γίνω εδώ προπονητής. Αν το κάνω αυτό, θα είναι ίσως το όνειρό μου».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα, γιατί είναι δύο όμιλοι, με 36 ομάδες, όπου και ανεβαίνουν οι 2 απ’ αυτές. Στον άλλον όμιλο βρίσκεται ο Μιχάλης Καμπερίδης, στη Σαντ’Άντιμο. Τα συμβόλαια στην κατηγορία είναι σαν την Α1 και επιτρέπεται μόνο ένας ξένος. Σαν επίπεδο, είναι Elite League. Γενικά οι Ιταλοί αγαπούν πολύ το μπάσκετ».

X