Η μεγάλη άτυχη της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό, η Φαίη Κωτούλα, που υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι του τριφυλλιού κόντρα στην Σλάβια Μπάνκα Μπίστριτσα για το Eurocup, ευχαρίστησε με ανάρτησή της τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη γενικότερη στήριξη, αλλά και την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας στον αγώνα με την Ελευθερία Μοσχάτου στον χθεσινό αγώνα.
Η ανάρτηση της Ελληνίδας γκαρντ:
“Με αφορμή τη χειρότερη στιγμή μου μες στο γήπεδο έζησα κάτι ανεπανάληπτο και μοναδικό που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού για όλη τη στήριξη και για αυτό που ένιωσα χάρη σε αυτούς. Η αγάπη που έχω λάβει αυτές τις μέρες δεν περιγράφεται με λόγια και με όλη αυτή τη θετική ενέργεια είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψω πιο δυνατή.
Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ομάδας μου, που στέκεται δίπλα μου σαν οικογένεια, την team manager μου, την προπονήτρια μου, το staff και φυσικά τις συμπαίκτριές μου, που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου και μου έδειξαν με κάθε τρόπο ότι είναι μαζί μου σε όλο αυτό. Χωρίς όλους αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!”.