Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportando, η Χάποελ Τελ Αβίβ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Νταν Οτούρου, που αγωνίζεται φέτος στην Αναντόλου Εφές.
Η ισραηλινή ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Euroleague της επόμενης περιόδου, χάρη στην κατάκτηση του EuroCup, και έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Ιτούδη.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, η Χάποελ πλησιάζει σε συμφωνία με τον Αμερικανό σέντερ της τουρκικής ομάδας, ο οποίος πραγματοποιεί μια πολύ καλή χρονιά στη Euroleague με τη φανέλα της Εφές, κερδίζοντας το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων της διοργάνωσης.
Ο Οτούρου υπέγραψε με την Εφές το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, που περιλαμβάνει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα μία σεζόν. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει μέσο όρο 8.8 πόντους και 4.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στην Euroleague.