Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Αποδοχή
Totalbasket.grTotalbasket.grTotalbasket.gr
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Blog
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
  • Διασυλλογικές
  • Πρωταθλήματα
  • Εθνικές
  • Πρωτοσέλιδα
  • Πρόγραμμα TV
  • Blog
  • Podcast
  • Total Euroleague
  • Total Show
  • Euroleague
  • Stoiximan GBL
  • NBA
  • Interviews
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Reading: Καλτσίδου: «Να παίξουμε με τον τρόπο που θέλουμε απέναντι στη Μίσκολτς»
Κοινοποίηση
Είσοδος
Ειδοποίηση
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Blog
Έχεις ήδη λογαριασμό; Είσοδος
Follow US
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Totalbasket.gr > Blog > Interviews > Καλτσίδου: «Να παίξουμε με τον τρόπο που θέλουμε απέναντι στη Μίσκολτς»
Interviews

Καλτσίδου: «Να παίξουμε με τον τρόπο που θέλουμε απέναντι στη Μίσκολτς»

TotalBasket Newsroom
Τελευταία Ανανέωση: 07/09/2023 10:08
TotalBasket Newsroom
152 Προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Κοινοποίηση
4 Λεπτά Aνάγνωσης
Κοινοποίηση

Η προπονήτρια των London Lions, Στέλλα Καλτσίδου, μίλησε στην εκπομπή «Woman to Woman» του EOK WebRadio με τη Μαριάννα Αξιοπούλου και την Εβίνα Μάλτση. Μεταξύ άλλων, είπε:

Για τα δύο παιχνίδια με τη Μίσκολτς για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση, θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Το Μίσκολτς έχει την εμπειρία, έχει παίξει στην Ευρωλίγκα, ενώ εμείς είμαστε μια καινούργια ομάδα. Παρά το ότι έοχυμε αθλήτριες που έχουν αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα για πολλά χρόνια, σαν ομάδα δεν έχουμε ακόμα αυτήν την εμπειρία. Οι πιθανότητες σε τέτοια παιχνίδια θεωρώ πάντα ότι είναι 50-50. Σίγουρα αυτό που μας απασχολεί είναι το πώς θα καταφέρουμε εμείς να παίξουμε με τον τρόπο που θέλουμε, φυσικά κάνοντας ό,τι μπορούμε, «διαβάζοντας» τούς αντιπάλους και τα σχετικά. Είναι στην ουσία δύο ημίχρονα και κάθε ημίχρονο θα είναι πολύ διαφορετικό. Το πρώτο ματς το παίζουμε εδώ, το δεύτερο στην Ουγγαρία. Είναι μια έδρα πολύ δυνατή, με πάρα πολύ κόσμο και μεγάλη ένταση. Νομίζω ότι το «κλειδί» θα είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι εδώ και ύστερα να δούμε πώς θ’ ανταποκριθούμε σε όλες τις συνθήκες εκεί. Θα δείξει».

Για τον σχεδιασμό του ρόστερ: «Σίγουρα αυτό το καλοκαίρι ήταν αρκετά… στρεσογόνο, γιατί έπρεπε να φτιάξουμε μια ομάδα από την αρχή, με διαφορετικές συνθήκες και διαφορετικούς στόχους. Είναι, όμως, ωραία όλη αυτή η διαδικασία και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να μάς δικαιώσει. Η σύνθεση της ομάδας είναι ακριβώς έτσι όπως το φανταζόμασταν. Έχω την τύχη να συνεργάζομαι με μία General Manager και ένα staff γενικότερα της οργάνωσης όλου του οργανισμού όπου είναι πάρα δεκτικοί σε ό,τι έχουμε «χτίσει» μέχρι στιγμής, πάντα φυσικά μέσα στα όρια του δυνατού. Αυτό που θέλαμε γενικότερα σαν φιλοσοφία ήταν να φτιάξουμε μια ομάδα που θα στηρίζεται σε Αγγλίδες παίκτριες, φέρνοντας έτσι τις καλύτερες Αγγλίδες στην ομάδα και, από ‘κει και πέρα, να συμπληρώσουμε τα κενά με δυνατές ξένες, έτσι ώστε να έχουμε μια ομάδα απειλητική από κάθε θέση και με διαφορετικούς τρόπους. Νομίζω ότι στη θεωρία το έχουμε καταφέρει αυτό, μένει να το αποδείξουμε και εντός γηπέδου».

Για την απόκτηση της Μέγκαν Γκούσταφσον: «Σίγουρα όταν θέλεις να επιλέξεις έναν παίκτη κοιτάς την εικόνα και αν μπορεί να ταιριάξει σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Η Μέγκαν είναι μια αθλήτρια που θεωρώ ότι μπορεί να ταιριάξει πάρα πολύ στον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε και επίσης μπορεί να ταιριάξει με τις υπόλοιπες παίκτριες. Κάτι πιο σημαντικό απ’ όλο αυτό είναι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά της. Το γεγονός ότι ήταν στην Ελλάδα και μπορούσα να πάρω πληροφορίες σχετικά με την ακριβή εικόνα του ποια είναι ως άνθρωπος σίγουρα έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, γιατί έμαθα όλες τις πληροφορίες που ήθελα ώστε να με κάνουν να πω ότι έχει όλο το πακέτο που θέλω. Και η Μέγκαν ήταν πάρα πολύ θετική και της άρεσε πάρα πολύ το πρότζεκτ της ομάδας, το τι στόχους έχουμε και το γεγονός σίγουρα ότι θα είναι στο Λονδίνο. Αυτό που περιμένουμε είναι να πάρει το διαβατήριό της στα χέρια της, γιατί έχει κάνει όλες τις διαδικασίες για να παίξει με ισπανικό διαβατήριο».

TAGGED:Στέλλα ΚαλτσίδουΣυνέντευξη
Κοινοποίηση Άρθρου
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn Threads Email Copy Link Εκτύπωση
Κοινοποίηση
Προηγούμενο Άρθρο Με απουσίες το φιλικό του Ολυμπιακού με Προμηθέα
Επόμενο Άρθρο Ψάχνεται για την επιστροφή του Σάσα ο Άρης
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα

Α1 γυναικών: Εύκολα ο ΠΑΣ Γιάννινα – Στο ρελαντί ο Αθηναϊκός
Α1 Γυναικών
Καταγγελία-σοκ από τον Πετρόπουλο του Κολοσσού: «Ελπίζω τα φρένα του αυτοκινήτου μου να κόπηκαν… μόνα τους»
Stoiximan GBL
Τζόρνταν σε Ρόουζ: «Εκπροσώπησες πραγματικά το Σικάγο, ανυπομονώ να δω τη φανέλα σου δίπλα απ’ τη δική μου»
NBA
Αταμάν: «Περιμένουμε νέα από το ιατρικό τιμ, ελπίζω να γυρίσουν οι τραυματίες»
Stoiximan GBL
Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αμαρουσίου
Stoiximan GBL
Μπαρτζώκας: «Σφίξιμο στον δικέφαλο ο Τζόουνς, θα κάνει μαγνητική – Πολύπλευρο ταλέντο ο Ουόρντ»
Stoiximan GBL

Advertise

  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία

Αξίζει να διαβάσεις

EuroleagueInterviews

Φουρνιέ: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας – Μεγάλη πρόκληση να κερδίσουμε εκεί»

21/01/2026
Elite LeagueInterviews

Σωτηρίου: «Με αναδεικνύει ο τρόπος με τον οποίον παίζουμε στη ΝΕΜ»

19/01/2026
InterviewsStoiximan GBL

Κολοβέρος: «Θα σωθούμε και φέτος γιατί έχουμε την ομάδα να το καταφέρουμε»

19/01/2026
EuroleagueInterviews

Ντόρσεϊ: «Να προσαρμοστούμε στις αλλαγές της Παρτίζαν – Η προηγούμενη σεζόν μου έχτισε νοοτροπία»

13/01/2026
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Follow US
© 2020-2025 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Καλωσόρισες στο totalbasket.gr!

Συνδέσου στον λογαριασμό σου

Όνομα Χρήστη ή Email
Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό σου;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.