Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Αποδοχή
Totalbasket.grTotalbasket.grTotalbasket.gr
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Blog
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
  • Διασυλλογικές
  • Πρωταθλήματα
  • Εθνικές
  • Πρωτοσέλιδα
  • Πρόγραμμα TV
  • Blog
  • Podcast
  • Total Euroleague
  • Total Show
  • Euroleague
  • Stoiximan GBL
  • NBA
  • Interviews
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Reading: Καλαϊτζάκης: «Ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης στην Ευρώπη ο Χουάντσο»
Κοινοποίηση
Είσοδος
Ειδοποίηση
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Blog
Έχεις ήδη λογαριασμό; Είσοδος
Follow US
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Totalbasket.gr > Blog > Διασυλλογικές > Euroleague > Καλαϊτζάκης: «Ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης στην Ευρώπη ο Χουάντσο»
Euroleague

Καλαϊτζάκης: «Ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης στην Ευρώπη ο Χουάντσο»

Τα καλύτερα είπε για τον συμπαίκτη του ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Δημήτρης Παπαδάτος
Τελευταία Ανανέωση: 23/04/2025 18:28
Δημήτρης Παπαδάτος - Editor & Podcast Co-Host
278 Προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Κοινοποίηση
4 Λεπτά Aνάγνωσης
Κοινοποίηση

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, μιλώντας πριν το Game 2 του Παναθηναϊκού AKTOR με την Αναντολού Εφές, ανέφερε πως ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα το 2-0 στη σειρά. Παράλληλα, αποθέωσε τον συμπαίκτη του, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, λέγοντας πως τον θεωρεί τον πιο ολοκληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε:

«Κάναμε το 1-0, είμαστε μπροστά. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα χθες, ειδικά στην δεύτερη και την τρίτη περίοδο, δεχθήκαμε πολλούς πόντους στο ανοιχτό γήπεδο, δεχθήκαμε αν δεν κάνω λάθος 30 σε μία περίοδο, την δεύτερη. Είδαμε το βίντεο, είδαμε τι κάναμε, θα κάνουμε κάποια adjustments για το αυριανό παιχνίδι για να περιορίσουμε την Εφές όσο το δυνατόν περισσότερο και θεωρώ είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το 2-0».

Για το αν το πρόβλημα στο πρώτο ματς ήταν στην άμυνα ή στην επίθεση: «Το “κλειδί” είναι η άμυνα. Έχουμε πει από πέρσι ότι αυτό θέλουμε να κάνουμε, έχουμε παιδιά που μπορούν να παίξουν άμυνα, να φύγουμε στο τρανζίσιον, στην επίθεση έχουμε πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο, είμαστε από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να βγάλουμε άμυνες, να βάλουμε τα κορμιά μας. Είχαμε μεγάλο θέμα στα επιθετικά ριμπάουντ από τον Πουαριέ, μας έκανε ζημιά σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να τον περιορίσουμε, να βάλουμε τα κορμιά μας, να πηδήξουμε όλοι στο ριμπάουντ, να κλείσουμε όλοι τους διαδρόμους, να παίξουμε ομαδική άμυνα, να βάλουμε τον κόσμο στον γήπεδο. Αν τα κάνουμε όλα αυτά σε συνδυασμό με καλύτερες αποφάσεις στην επίθεση και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας θα μπορέσουμε να κάνουμε το 2-0».

Για το αν το δεύτερο βήμα είναι πιο δύσκολο: «Το δεύτερο βήμα, όπως δήλωσα και χθες δίνει την δυνατότητα και στις ομάδες να δουν το πρώτο παιχνίδι και να κάνουν κάποια adjustments σε άμυνα και σε επίθεση. Είδαμε χθες τι μπορεί να κάνει η Εφές, ερχόταν με 8 σερί νίκες, ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα το τελευταίο δίμηνο. Έχει μεγάλα ατού επιθετικά, παίζουν πολύ καλά. Θα προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε, να κάνουμε το κομμάτι μας, να παίξουμε το παιχνίδι μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Αξίζει να διαβάσεις

Ουόκερ: «Όνειρο να επιστρέψω στο ΝΒΑ»
Νεό ρεκόρ για τον Ντουράντ: Ξεπέρασε τους 31.000 πόντους
Σορτς: «Να είμαστε αυτοί που πρέπει όταν χρειαστεί»
Δια χειρός Βιλντόσα η Βίρτους ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντουμπάι!

Για το αν θα είναι διαφορετικό το δεύτερο ματς: «Μπάσκετ είναι. Όσο προετοιμασμένοι είμαστε και εμείς είναι και εκείνοι. Είναι μπάσκετ, όλα μπορούν να γίνουν σε ένα παιχνίδι, ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι playoffs με δύο πάρα πολύ καλές ομάδες. Όλα μπορούν να γίνουν. Εμείς θα είμαστε στο 100%, θα παρουσιαστούμε καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι, θα περιορίσουμε τα λάθη μας και στην άμυνα και την επίθεση και στόχος είναι να κάνουμε το 2-0».

Για την μεγαλύτερη διαφοροποίηση του Χουάντσο: «Ο χρόνος συμμετοχής που παίρνει. Δεν άλλαξε κάτι σε ένα καλοκαίρι, δεν έβαλε 100 κιλά δουλειά και έγινε αυτός που είναι. Πάντα μπορούσε να κάνει αυτά που κάνει και φέτος. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, ίσως ο πιο ολοκληρωμένος για εμένα στην Ευρώπη. Κλείνει τους διαδρόμους, είναι παντού στην άμυνα, είναι στα ριμπάουντ, σουτάρει, πασάρει, βρίσκεται στην κατάλληλη θέση, κινείται χωρίς την μπάλα. Είναι πάρα πολύ ολοκληρωμένος παίκτης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε. Φέτος απλά παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο συμμετοχής και κάνει αυτά που κάνει χρόνια και με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας που έχουμε δει και στο ΝΒΑ».

TAGGED:3rdTOPEuroleagueΠαναγιώτης ΚαλαϊτζάκηςΠαναθηναϊκόςΧουάντσο Ερνανγκόμεθ
Κοινοποίηση Άρθρου
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn Threads Email Copy Link Εκτύπωση
Κοινοποίηση
Προηγούμενο Άρθρο Κόκκινα μπλουζάκια στο ΣΕΦ ενόψει του Ολυμπιακός – Ρεάλ
Επόμενο Άρθρο Παναθηναϊκός: 1.5 ώρα βίντεο – ανάλυση από Αταμάν – Τι δήλωσε ενόψει Game 2
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα

Φιλιππάκος: «Η νίκη αυτή μας δίνει ψυχολογία, δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα»
Elite League Interviews
Μύκονος: Ενισχύεται με τον Καρλ Γκαμπλ
Stoiximan GBL
Η νέα ομάδα του Σέρχιο Ράμος
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τέλος από τη Μύκονο ο Τζέρεμι Έβανς
Stoiximan GBL
NBA: Tα αποτελέσματα και το Top 10 της βραδιάς
NBA
Bundesliga: Επέστρεψε στις νίκες η Γκλάντμπαχ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Advertise

  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία

Αξίζει να διαβάσεις

Euroleague

Αταμάν: «Επιθετικά ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»

05/12/2025
Euroleague

Φουρνιέ για Βαλένθια: «Πολύ επικίνδυνη ομάδα, μια αναβαθμισμένη έκδοση της περσινής Παρί»

05/12/2025
Euroleague

Νίκη για τη Μπασκόνια κόντρα στην Αρμάνι!

05/12/2025
Euroleague

Άλωσε το Βελιγράδι η Μπαρτσελόνα!

05/12/2025
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Follow US
© 2020-2025 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Καλωσόρισες στο totalbasket.gr!

Συνδέσου στον λογαριασμό σου

Όνομα Χρήστη ή Email
Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό σου;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.