Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, μετά τη νίκη της Χάποελ Τελ Αβίβ στην Αθήνα. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του στις κρίσιμες στιγμές, αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του χτίζεται ακόμη.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην Euroleague TV:
«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα που μου συνέχισε να πιστεύει. Το παιχνίδι είναι στιγμές. Μια ήμασταν μπροστά εμείς, μια ο Παναθηναϊκός. Όταν περάσαμε μπροστά με 10, δεχθήκαμε σερί 11-0. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ποιότητα, παίζει με παγίδες, με αλλαγές, κατάφερε να μικρύνει το γήπεδο. Βάλαμε μεγάλα σουτ, μείναμε συμπαγείς. Το να είναι ο ένας δίπλα στον άλλον δεν μπορεί να το κερδίσει τίποτα.
Είμαστε η ίδια ομάδα που έχασε από την Μπάγερν στην αρχή. Ακόμα χτίζουμε. Το καλό για εμάς είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε στην διαβολοβδομάδα με διαφορετικά σχήματα. Είμαι χαρούμενος που έχω παίκτες που καταλαβαίνουν το μομέντουμ. Σκοράραμε τρίποντα, ανοίξαμε το ζωγραφιστό για τους γκαρντ. Μπορούμε να νικήσουμε με διαφορετικούς τρόπους.
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι τρομεροί. Ο Παναθηναϊκός είναι φανταστικός σύλλογος. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον προπονητή τους, ανταλλάσουμε ιδέες, μιλάμε. Ο Παναθηναϊκός και εμείς μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Στις δύο διαβολοβδομάδες έχουμε τέσσερις νίκες, αυτό δείχνει ότι έχουμε ποιότητα».


1
2
3
4
5