Στιγμές έντασης έζησε ο Ολυμπιακός στη νίκη του επί της Μπεσίκτας, με πρωταγωνιστές τον προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα, και τον Σάσα Βεζένκοβ. Οι δυο τους είχαν έντονη λογομαχία έπειτα από φάση στο φινάλε της τρίτης περιόδου.
Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και στο διάλειμμα ανάμεσα στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε τον διεθνή φόργουορντ στον πάγκο και τον ξαναέβαλε στο παρκέ μόλις στο 1:45 πριν από το τέλος.
Παρά το επεισόδιο, ο Βεζένκοβ ήταν ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρολεύκων» με 16 πόντους σε 24 λεπτά, με 6/11 εντός πεδιάς, 2/5 τρίποντα και 2/2 βολές, ενώ πρόσθεσε 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
Ο Ολυμπιακός πήρε έτσι την έκτη νίκη του στη σεζόν στη EuroLeague, επικρατώντας 81-73 της Μπεσίκτας. Η ομάδα του Μπαρτζώκα βρέθηκε αντιμέτωπη με πολλές απουσίες, καθώς δεν υπολόγιζε στους Νικola Μιλουτίνοφ, Εβάν Φουρνιέ και Ζαν Μοντέρο, ενώ εκτός ήταν και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά την τιμωρία που του επέβαλε ο σύλλογος.


1
2
4
5