Νέα δεδομένα σχετικά με την υπόθεση που απασχολεί το ελληνικό μπάσκετ έφερε στο φως η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μέσα από τις δηλώσεις της στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.
Όπως αποκάλυψε, κατά τις έρευνες στις κατοικίες των έξι συλληφθέντων εντοπίστηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά, στοιχείο που προσθέτει νέα διάσταση στην υπόθεση. Οι εξελίξεις συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για τα ευρήματα των Αρχών.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Έχει βρεθεί μεγάλο χρηματικό ποσό συνολικά και στους έξι συλληφθέντες. Δεν γνωρίζω βέβαια ποια είναι η αναλογία ακριβώς για κάθε συλληφθέντα, όμως ξεπερνά αυτό το ποσό που αναφέρετε το συνολικό ποσό που έχει βρεθεί σε μετρητά κατά τις κατ’ οίκον έρευνες.
Ουσιαστικά είναι μια πολύμηνη έρευνα που έχει ξεκινήσει και έχει πραγματοποιηθεί από τις εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές. Με αυτόν τον τρόπο προέκυψαν οι έξι εμπλεκόμενοι, η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους και η έκδοση των ενταλμάτων.
Εκδόθηκαν άμεσα έξι εντάλματα σύλληψης, τα οποία μέσα σε ένα 24ωρο, ουσιαστικά και σε μία ημέρα, εκτελέστηκαν και τα έξι από την Ελληνική Αστυνομία και οι έξι εμπλεκόμενοι βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών αρχών».


2
3
5