Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Αποδοχή
Totalbasket.grTotalbasket.grTotalbasket.gr
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Blog
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
  • Διασυλλογικές
  • Πρωταθλήματα
  • Εθνικές
  • Πρωτοσέλιδα
  • Πρόγραμμα TV
  • Blog
  • Podcast
  • Total Euroleague
  • Total Show
  • Euroleague
  • Stoiximan GBL
  • NBA
  • Interviews
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Reading: Αγγέλου: «Πολύ σημαντικό ότι βγάλαμε αντίδραση, να “χτίσουμε” πάνω στη νίκη επί του Ηρακλή»
Κοινοποίηση
Είσοδος
Ειδοποίηση
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Blog
Έχεις ήδη λογαριασμό; Είσοδος
Follow US
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Totalbasket.gr > Blog > Ελλάδα > Stoiximan GBL > Αγγέλου: «Πολύ σημαντικό ότι βγάλαμε αντίδραση, να “χτίσουμε” πάνω στη νίκη επί του Ηρακλή»
InterviewsStoiximan GBL

Αγγέλου: «Πολύ σημαντικό ότι βγάλαμε αντίδραση, να “χτίσουμε” πάνω στη νίκη επί του Ηρακλή»

Ο Άρης νίκησε με 78-76 τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Greek Basketball League, και ο assistant coach των νικητών, Διονύσης Αγγέλου, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio.

TotalBasket Newsroom
Τελευταία Ανανέωση: 12/01/2026 17:18
TotalBasket Newsroom
1.3k Προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Κοινοποίηση
4 Λεπτά Aνάγνωσης
Κοινοποίηση

Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη επί του Ηρακλή: «Είναι πάρα πολύ σημαντική η νίκη, γιατί προεχόμασταν από τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα και έπρεπε να δείξουμε αντίδραση. Στο 1ο ημίχρονο ήμασταν αρκετά κυριαρχικοί μέχρι και κάποιο σημείο στο 3ο δεκάλεπτο, μετά είχαμε ένα κενό διάστημα, αλλά είναι πολύ θετικό πως η ομάδα κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη. Πάνω σε αυτό πρέπει να “χτίσουμε”, ψυχολογικά και αγωνιστικά, γιατί έρχονται πολλά σερί ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τ’ αντιμετωπίσουμε».

Για το προσεχές (14/01) παιχνίδι με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για το EuroCup: «Είναι πολύ αμφίρροπος ο όμιλος μας, είναι όλες οι ομάδες στο… νήμα. Κοιτάμε πάντα σε σχέση και με το πρόγραμμα των άλλων ομάδων. Θα κριθούν όλα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Η Χάποελ είναι μία απ’ τις δύο ομάδες που φαίνεται να έχουν πλεονέκτημα σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους βάσει δυναμικότητας. Βρίσκεται σε ένα πάρα πολύ καλό “φεγγάρι”. Σαν ομάδα είναι ίσως και για το επίπεδο της Ευρωλίγκας. Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό το πώς θα ανταγωνιστούμε αυτές τις ομάδες, για να μετρήσει γενικότερα η ομάδα το ανάστημά της και τις δυνατότητές της».

Για τον στόχο στο EuroCup: «Εμείς είχαμε την αλλαγή προπονητή πριν δύο μήνες. Βέβαια έχει περάσει αρκετός καιρός και έχουμε προσαρμοστεί με τον κόουτς Μίλιτσιτς. Όταν έχεις τόσα πολλά συνεχόμενα ματς, τα βλέπεις μέρα-μέρα, δε μπορείς να κάνεις μακρινούς στόχους. Είναι πολύ ρευστά τα πράγματα. Θέλουμε να νικάμε κάθε ματς. Σίγουρα έχουμε στόχο να περάσουμε στην επόμενη φάση του EuroCup κι εκεί ελπίζουμε σε μια καλή διασταύρωση για να δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε».

Για την ισορροπία μεταξύ υψηλών προσδοκιών και του ρεαλισμού: «Είναι δύο διαφορετικά πράγματα στον αθλητισμό το κομμάτων των επιχειρήσεων των ομάδων και το αγωνιστικό. Δε μπορείς να περιμένεις πως επειδή μια χρονιά μπορεί να γίνει κα μεγαλύτερη επένδυση αυτό αυτομάτως θα μεταφραστεί αγωνιστικά με επιτυχίες. Αγωνιστικά πρέπει να “χτίζεις” σιγά-σιγά τα πράγματα, να υπάρχει μια μέθοδος, ένας “κορμός” κι εκεί πάνω να “χτίζεις”. Αυτό είναι δύσκολο να το περνάς στον κόσμο, γιατί, ειδικά αυτές οι ομάδες, χρησιμοποιούν τον ενθουσιασμό για να μπορέσουν να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά στην ομάδα και πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία. Να χρησιμοποιήσεις τον ενθουσιασμό του κόσμου και για τα έσοδα και για το μπουστάρισμα στην ομάδα, αλλά να μη σε συνεπάρει τόσο πολύ και βγει εκτός πραγματικότητας στο θέμα των αγωνιστικών στόχων. Είναι πιο πολύ θέμα της διοίκησης αυτό και μέχρι στιγμής κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Η εξωστρέφεια του συλλόγου είναι σε πολύ καλά επίπεδα, γνωρίζει ο κόσμος ακριβώς τι γίνεται και αυτό μάς αφήνει κι εμάς χώρο για να μπορούμε να ασχολούμαστε μόνο με τη δική μας δουλειά, που είναι το αγωνιστικό, έχοντας λυμένα όλα τα γύρω-γύρω θέματα».

Αξίζει να διαβάσεις

«Σεισμός» στο ελληνικό μπάσκετ: Αποκαλύψεις από Μιχάλη Δημητρακόπουλο για διαφθορά
Αθηναϊκός: «Ο αριθμός των εισιτηρίων που ισχυρίζεται ο Παναθηναϊκός είναι αποκύημα επιστημονικής φαντασίας»
ΝΒΑ: Συνεχίζουν στα play-in οι Γουόριορς, νίκη playoffs για τους Σίξερς
Σάκοτα: «Είναι μεγάλη επιτυχία να είμαστε ξανά στο Final 4»

Για τη Θεσσαλονίκη που «ζωντανεύει» ξανά μπασκετικά: «Πάντα όταν ο “αιώνιος” αντίπαλός σου ξεκινάει να κάνει μια επένδυση “τραβάει” και εσένα. Το είδαμε με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι η επένδυση που έγινε στον Άρη “τράβηξε” κόσμο στον ΠΑΟΚ να ενεργοποιηθεί. Επειδή βλέπουμε μια κινητικότητα στον ΠΑΟΚ, θα υπάρχει μια ανταπάντηση απ’ τη δική μας μεριά. Ο Ηρακλής έχει ένα πλάνο λίγο πιο συντηρητικό στα οικονομικά του, ωστόσο κι εκεί το γήπεδο άλλαξε, η ομάδα είναι σε καλύτερο επίπεδο απ’ ό,τι περιμέναμε στην αρχή της σεζόν. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχει εσωτερικός ανταγωνισμός μες στην όλη, γιατί αυξάνει το επίπεδο των ομάδων και μπορεί να φτάσει σε κάποια φάση ξανά το επίπεδο των ομάδων της Αθήνας. Μέσα στην ομάδα, όμως, δεν κοιτάμε τέτοια πράγματα, είναι πιο πολύ για τα διοικητικά, τον κόσμο και τα media».

TAGGED:2ndTOPBasket LeagueΆρηςΔιονύσης ΑγγέλουΣυνέντευξη
Κοινοποίηση Άρθρου
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn Threads Email Copy Link Εκτύπωση
Κοινοποίηση
Προηγούμενο Άρθρο Θεοδώρου: «Είναι ψυχρολουσία να χάνεις με τέτοια διαφορά, αλλά βγάλαμε ψυχή»
Επόμενο Άρθρο Πλησιάζει στην Dubai BC o Καμπόκλο
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα

Elite League: Καλύτερος ξένος παίκτης ο Τρέι Ρόμπινσον
Elite League
Στην Α1 Γυναικών ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου!
Α1 Γυναικών
Σκόρπισε τη Γαλατασαράι η Τενερίφη και έφυγε για Final 4!
BCL
Παναθηναϊκός-Εφές: Οι διαιτητές του αγώνα
Euroleague
«Ο Τζίμας μπορεί να επιστρέψει ως δανεικός στον ΠΑΟΚ»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Α1 Γυναικών: Διακόπηκε ο πρώτος τελικός!
Α1 Γυναικών

Advertise

  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία

Αξίζει να διαβάσεις

Stoiximan GBL

Ο ΠΑΟΚ νίκησε για δεύτερη φορά τον Άρη Betsson

15/04/2026
ABA LigaEuroleague

Επιστροφή Λοβέρν στην Παρτίζαν!

15/04/2026
EuroleagueInterviews

Ιτούδης: «Η Χάποελ Τελ Αβίβ είναι ένα πρότζεκτ που συνεχώς εξελίσσεται»

15/04/2026
NBA

NBA: To Top 10 της βραδιάς

15/04/2026
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Follow US
© 2020-2026 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Καλωσόρισες στο totalbasket.gr!

Συνδέσου στον λογαριασμό σου

Όνομα Χρήστη ή Email
Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό σου;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.