Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:
Η ενίσχυση δε σταματάει και η ομάδα που έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της National League 2, μέρα με τη μέρα σχηματίζεται. Η νέα προσθήκη στον Αθηναϊκό Qualco και στο οπλοστάσιο του Μάριου Δεσποτάκη είναι ο Ιάσων Κοντός (22χρ., 1μ.98), ο οποίος αφήνει τα Μελίσσια και από… Αττική Οδό πιάνει Βύρωνα.
Ο Ιάσων Κοντός έχει περάσει όλη του την καριέρα στην ομάδα των βορείων προαστίων, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής και φτάνοντας να έχει ηγετικό ρόλο στην αντρική ομάδα τις τελευταίες σεζόν. Είναι γεννημένος στις 4 Δεκεμβρίου του 2003, ενώ την προηγούμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της National League 2 είχε 15 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο.
«Είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρίσκομαι στην ομάδα του Αθηναϊκού τη νέα σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα τον general manager, Παναγιώτη Γκουγκουτούδη και τον coach Δεσποτάκη, για την εμπιστοσύνη και την προσέγγισή τους. Είμαι βέβαιος ότι με μεθοδική δουλειά η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Καλή σεζόν να έχουμε, με υγεία πάνω απ’ όλα».


