Έξι αγώνες διεξάγονται σήμερα για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, με το πρόγραμμα να ξεκινά στις 17:00 (ώρα Ιταλίας) με το Ντουμπάι–Παρί και να κλείνει στις 21:00 με το Μπασκόνια–Ρεάλ Μαδρίτης. Δείτε την κατάσταση των ομάδων.
Στον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι εκτός λόγω προβλήματος στον δικέφαλο μηριαίο, ενώ ο Ελευθέριος Μαντζούκας αναμένεται να αγωνιστεί μετά την ασθένεια και ο Κώστας Σλούκας μετά το παιχνίδι στο εγχώριο πρωτάθλημα. Στην Αρμάνι Μιλάνο λείπει ο Άλεκ Πίτερς με contusion στο αριστερό γόνατο, ενώ ο Γκάρισον Μάθιους αναμένεται παρά την ενόχληση στον τένοντα που τον κράτησε εκτός στο πρωτάθλημα.
Στο Ντουμπάι απουσιάζουν οι Τζάστιν Άντερσον, Μουχαμαντού Ζαϊτέ και Τόμας Γουόλκαπ. Ο Τζανάν Μούσα, ο Κλέμεν Πρέπελιτς και ο Τορνίκε Σενγκέλια αναμένονται. Στο Παρί, οι Ναντίρ Χιφί (αστράγαλος) και Φρανκ Ντιλικινά (μυϊκοί πόνοι) είναι game-time decision και ταξίδεψαν με την ομάδα, ενώ αβέβαιη παραμένει η διαθεσιμότητα του Τι Τζέι Γουόρεν.
Στον Ερυθρό Αστέρα, ο Στέφαν Μιλένοβιτς είναι υπό αξιολόγηση για τον αστράγαλο και ο Κρίστιαν Κολόκο, νέο απόκτημα, είναι game-time decision. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ χάνει τον Γκάμπριελ Λούντμπεργκ με μερική ρήξη στον τένοντα του τετρακέφαλου και διάστημα απουσίας έξι έως οκτώ εβδομάδων.
Η Μπαρτσελόνα δεν υπολογίζει στους Γιοάν Μακουντού και Τζοέλ Πάρρα, ενώ η Βαλένθια θα είναι χωρίς τον Νέιτ Ρίβερς, με οστικό τραύμα στο πόδι. Στη Μπασκόνια λείπουν οι Κρις Ντουάρτε, Ροντιόνς Κουρούτς και Τάντας Σεντεκέρσκις, ενώ ο Κόμπι Σιμονς είναι game-time decision. Στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκτός οι Γκάμπριελ Ντεκ, Ουσμάν Γκαρούμπα (ρήξη χιαστού) και Νικ Σμιθ Τζούνιορ.


1
2
3
4
5