Η Μπάγερν Μονάχου πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο τέταρτο δεκάλεπτο και νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 97-89 στην πρεμιέρα της EuroLeague, με τον Λούτσιτς να παίζει καθοριστικό ρόλο ευστοχώντας σε 7/7 βολές στα τελευταία 17 δευτερόλεπτα.
Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ κατέκτησε μια σπουδαία νίκη απέναντι στη φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, ανατρέποντας το -9 του τρίτου δεκαλέπτου (64-73). Η Ρεάλ πάλεψε μέχρι τέλους, όμως η αποβολή του Καμπάσο και η τεχνική ποινή άλλαξαν την ισορροπία υπέρ των Γερμανών. Ο Νέιπιερ ξεχώρισε για την Μπάγερν με 25 πόντους και 4/5 τρίποντα, ενώ ο Φόγτκμαν σημείωσε 19 πόντους με 5/9 τρίποντα. Ο Καμπάσο, κορυφαίος για τη Ρεάλ, είχε 19 πόντους και 9 ασίστ.
Το ματς ξεκίνησε με υψηλό ρυθμό, καθώς το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν 26-29. Η Μπάγερν έκανε ένα σερί 13-2 στη δεύτερη περίοδο, φτάνοντας το σκορ στο 39-31. Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Ρεάλ αντέδρασε και πέρασε μπροστά, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο η Μπάγερν ανέτρεψε την κατάσταση και έφτασε ακόμη και στο +11 (88-77). Παρά την προσπάθεια της Ρεάλ να μειώσει, η τεχνική ποινή στον Καμπάσο σφράγισε τη νίκη της Μπάγερν με τελικό σκορ 97-89.