Η Φέχτα πήρε σπουδαίο «διπλό» στο Μόναχο επί της Μπάγερν Μονάχου στην παράταση (88-90), βάζοντας τέλος στο σερί 14 νικών που έτρεχαν οι Βαυαροί στο πρωτάθλημα!
Η γερμανική ομάδα νίκησε με σκορ 90-88 την Μπάγερν Μονάχου, βάζοντας τέλος στο σερί 14 νικών που έτρεχαν οι Βαυαροί στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να ανέβει στο 15-8 και την 5η θέση, ρίχνοντας στο 18-4 το σύνολο του Πάμπλο Λάσο.
Το ματς κρίθηκε στην παράταση, αφού ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς έσωσε σε πρώτη φάση τους φιλοξενούμενους, ισοφαρίζοντας 13 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Παρόλα αυτά, η Μπάγερν δεν άκουσε το… καμπανάκι, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα στο έξτρα πεντάλεπτο.
Για τους νικητές, κορυφαίος ήταν ο Τσιπ Φλάνινγκαν με 17 πόντους, ενώ ο Τζόσκα Φέρνερ και ο Ράιαν Σκιέγκερ είχαν από 15.
Από την πλευρά της Μπάγερν ξεχώρισε ο Κάρσεν Έντουαρντς με 18 πόντους, ο Σιλβέν Φρανσίσκο και ο Λεάντρο Μπολμάρο είχαν από 15 ενώ οι Σέρτζ Ιμπάκα και Ντέβιν Μπούκερ τελείωσαν με 12.
Τα δεκάλεπτα: 24-21, 56-40, 70-58, 80-80 (κ.δ.), 88-90 (παρ.)
Aναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ
Photo Copyright: sampics