Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το Game 1: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα, πρέπει να κρατήσουμε το στιλ μας που μας έχει φέρει νίκες στα τελευταία παιχνίδια της Euroleague. Να παίξουμε πολύ πιο έντονα στην άμυνά μας και να εκτελέσουμε καλύτερα στην επίθεση, κάναμε πολλά λάθη».
Για την αντίδραση της Ρεάλ στο δεύτερο ημίχρονο: «Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι 40 λεπτών και πρέπει να καταλάβουμε ότι τα playoffs είναι διαφορετικά παιχνίδια. Πρέπει να πέφτουμε στο παρκέ, να παλεύουμε για κάθε μπάλα. Πρέπει να βάλουμε περισσότερη ενέργεια και ένταση στο παιχνίδι μας».
Για την ένταση στην αποβολή του: «Δεν είναι “ένταση” η λέξη. Παίξαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και κάποιες φορές δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε τις αντιδράσεις μας όταν πονάμε και όλα γίνονται τόσο γρήγορα. Καταλαβαίνω τους διαιτητές, δεν έχω να πω τίποτα, είναι μέρος του μπάσκετ. Δε θέλω να πω κάτι χαζό για τους διαιτητές. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εμάς. Εμείς δεν παίξαμε καλά χθες. Πρέπει να σκεφτούμε την ομάδα μας και όχι όλα τα υπόλοιπα».