30/05/2024
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Λιοτόπουλος: «Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό, με τον Πιτίνο πρέπει να βελτιώσω πράγματα»

Ο Λευτέρης Λιοτόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Βαγγέλη Ιωάννου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, “Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο“ και αναφέρθηκε τόσο στην πρόταση που είχε από τον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και για τον Ρικ Πιτίνο.

“Φορούσα τον αριθμό του Νίκου Χατζηβρέττα γιατί τον είχα σαν πρότυπο αθλητή και ως άνθρωπο. Η επιλογή που έκανα όσον αφορά το Σεντ Τζονς ταιριάζει σε εμένα. Η θέση μου βασικά είναι πόιντ γκαρντ, αλλά μπορώ να παίξω και στο δύο και να κινούμαι εκτός μπάλας. Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να βελτιώσω είναι την κίνηση χωρίς την μπάλα.

Στην ομάδα του Ρικ Πιτίνο δεν θα έχω συνέχεια την μπάλα στα χέρια μου όπως έχω συνηθίσει εδώ, οπότε πιστεύω αυτό είναι το κομμάτι που θα πρέπει να βελτιώσω και να γίνω καλύτερος. Τώρα οι στόχοι μου είναι αρχικά το σχολείο. Θα δώσω Πανελλήνιες. Όσον αφορά το μπασκετικό κομμάτι, τώρα έχουμε το εφηβικό πρωτάθλημα που θα κυνηγήσουμε την πρωτιά, όπως και το Rising που είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι έχουμε τις εθνικές ομάδες, όμως δεν θα πω πολλά. Θα πάμε βήμα-βήμα και όπου φτάσουμε.

Είχα προτάσεις και από ομάδες όπως τον Ολυμπιακό, τον Άρη και από τον Προμηθέα για να υπογράψω, αλλά η Αμερική ήταν ο πρώτος στόχος σαν προοπτική. Τα χρήματα δεν ήταν στόχος μου, αλλά η εξέλιξή μου“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *