Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Αποδοχή
Totalbasket.grTotalbasket.grTotalbasket.gr
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Blog
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
  • Διασυλλογικές
  • Πρωταθλήματα
  • Εθνικές
  • Πρωτοσέλιδα
  • Πρόγραμμα TV
  • Blog
  • Podcast
  • Total Euroleague
  • Total Show
  • Euroleague
  • Stoiximan GBL
  • NBA
  • Interviews
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Reading: Κωστούλας: «Ονειρευόμουν την Premier League, φανταζόμουν ότι ήμουν ο Αγουέρο»
Κοινοποίηση
Είσοδος
Ειδοποίηση
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Blog
Έχεις ήδη λογαριασμό; Είσοδος
Follow US
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Totalbasket.gr > Blog > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > Κωστούλας: «Ονειρευόμουν την Premier League, φανταζόμουν ότι ήμουν ο Αγουέρο»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωστούλας: «Ονειρευόμουν την Premier League, φανταζόμουν ότι ήμουν ο Αγουέρο»

Ο Μπάμπης Κωστούλας άνοιξε τα χαρτιά του στο Athletic και μίλησε για τον Αγουέρο, τον Ολυμπιακό, τη Μπράιτον και το όνειρο της Premier League.

TotalBasket Newsroom
Τελευταία Ανανέωση: 28/10/2025 23:03
TotalBasket Newsroom
86 Προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Κοινοποίηση
5 Λεπτά Aνάγνωσης
Κοινοποίηση

Ο Μπάμπης Κωστούλας ζει το όνειρο κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή. Από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού μέχρι τη μεταγραφή του στη Μπράιτον και το πρώτο του γκολ στην Premier League, ο 18χρονος επιθετικός μιλάει για τα παιδικά του είδωλα, τον πατέρα και τον αδερφό του, την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τη φιλοδοξία που τον καθοδηγεί.

Σε μια συνέντευξη στο Athletic, ο νεαρός διεθνής εξηγεί πώς αντιμετωπίζει τη μετάβασή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και τι σημαίνει γι’ αυτόν να κυνηγά καθημερινά το επόμενο βήμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ίνδαλμά του στην Premier League: «Παρακολουθούσα τη Μάντσεστερ Σίτι, μου άρεσε πολύ ο Αγουέρο. Κέρδισαν πολλά τρόπαια, αλλά κυρίως παρακολουθούσα τον Αγουέρο. Επειδή, ως παιδί, έπαιζα πάντα με μεγαλύτερους. Και ήμουν πάντα κοντός, και αυτός ήταν κοντός επιθετικός. Έτσι, φανταζόμουν ότι ήμουν ο Αγουέρο. Έπαιρνε την μπάλα, γύριζε και τελείωνε. Είχε πολύ καλό σουτ».

Για το όνειρό του να παίξει στην Premier League: «Παρακολουθούσα την Premier League περισσότερο από άλλα πρωταθλήματα. Είναι στόχος για κάθε παίκτη. Ονειρευόμουν να έρθω στην Premier League. Απλώς δεν πίστευα ότι τα πράγματα θα έρχονταν τόσο γρήγορα!».

Αξίζει να διαβάσεις

Επίσημα στον ΟΦΗ ο Κόντης
Αλλάζει ο κανονισμός μετά την άδικη δεύτερη κίτρινη του Έσε: Θα μπορεί να τσεκάρεται μέσω VAR!
Aναλαμβάνει τη Γιουβέντους ο Σπαλέτι
Επιθετικός 50 ετών έγραψε ιστορία, με γκολ και στις δέκα πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας!

Για τη σύγκριση με τον Μπατιστούτα: «Αυτό είναι απλώς για πλάκα, ένα αστείο. Έχω δει τον Μπατιστούτα μόνο στο YouTube. Δεν τον θυμάμαι να παίζει. Αυτό ήταν πριν από την εποχή μου. Το όνομά μου (στα ελληνικά) είναι Χαράλαμπος, και το Μπάμπης προέρχεται από εκεί».

Για τον πατέρα του, Θανάση Κωστούλα: «Τον παρακολουθούσα από το γήπεδο, αλλά τα περισσότερα χρόνια που έπαιζε, δεν είχα καν γεννηθεί. Έχω παρακολουθήσει πολλές επαναλήψεις στην τηλεόραση. Το ποδόσφαιρο ήταν διαφορετικό τότε. Ήταν ένας δυνατός αμυντικός. Ήμουν περήφανος βλέποντάς τον».

Για τον αδερφό και την οικογένειά του: «Πάντα παίζαμε ο ένας εναντίον του άλλου, με εμένα τον επιθετικό. Παίζαμε επίσης εναντίον του πατέρα μου, αλλά ήταν επιεικής μαζί μου όταν ήμουν παιδί. Ο παππούς μου από την πλευρά της μητέρας μου έπαιζε τοπικά στην Ελλάδα ως επιθετικός, οπότε ίσως το κληρονόμησα από αυτόν».

Για την πίεση και τη φιλοδοξία του με τον Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν το σκεφτόμουν έτσι. Πάντα ήθελα να γίνω πρωταθλητής στην Ελλάδα με τον σύλλογο όπου έπαιζε ο πατέρας μου. Ήξερα ότι ο σύλλογος έπρεπε να κερδίσει το πρωτάθλημα. Ήμουν σίγουρος ότι αν έπαιζα, θα είχα την ευκαιρία να το κερδίσω».

Για τη μεταγραφή του στη Μπράιτον: «Ήταν δύσκολο να αλλάξω τα πάντα, ήμουν εκεί πολλά χρόνια. Υποστηρίζω τον σύλλογο όλη μου τη ζωή, αλλά σε έναν χρόνο στην πρώτη ομάδα έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Η ευκαιρία ήρθε για μένα για το επόμενο βήμα και έπρεπε να την εκμεταλλευτώ για το μέλλον μου.

Η Μπράιτον δίνει μια ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες και τους εξελίσσει. Τους γνώριζα. Δεν τους παρακολουθούσα παιχνίδι με παιχνίδι, αλλά είχα δει μερικά παιχνίδια. Επίσης, έπαιξαν στην Ευρώπη πριν από δύο χρόνια εναντίον μιας ελληνικής ομάδας (ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League).
Δεν ήξερα τίποτα για το Μπράιτον ως μέρος, δίπλα στη θάλασσα. Όταν η συμφωνία πλησίασε, μου έδειξαν τα πάντα. Οι εγκαταστάσεις προπόνησης είναι εξαιρετικές. Περπατάω πολύ στην παραλία. Είναι ωραία».

Για την υψηλή τιμή της μεταγραφής και τις προσδοκίες: «Δεν το σκέφτομαι πολύ. Η Μπράιτον εμπιστεύτηκε αυτά τα χρήματα και είμαι έτοιμος να δείξω την αξία μου. Έχω αυτό το πάθος που δεν μπορώ να χάσω. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο για να κερδίσω».

Για τη θέση του στο γήπεδο και τους στόχους του: «Κυρίως πέρυσι, έπαιζα σαν δεύτερος επιθετικός. Μου αρέσει ίσως περισσότερο, μπορώ να βρίσκομαι και στις δύο θέσεις (Νο. 9 ή Νο. 10). Ο στόχος μου είναι να γίνω καλύτερος σε όλα, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει αυτή τη σεζόν και να τα απολαύσω όλα, να παίξω πολλά παιχνίδια και, φυσικά, να σκοράρω. Γι’ αυτό είμαι εδώ, αυτό μου αρέσει περισσότερο, όπως κάθε επιθετικός».

Κοινοποίηση Άρθρου
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn Threads Email Copy Link Εκτύπωση
Κοινοποίηση
Προηγούμενο Άρθρο Στην Κίνα και τους Σανγκάι Σαρκς ο Γουάιντσαϊντ
Επόμενο Άρθρο Νέα σφαλιάρα για τη Ρεάλ, έχασε και στο Μόναχο!
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα

Στον Ολυμπιακό η Τιάνα Κριβάσεβιτς
Α1 Γυναικών
Σορτς: «Όσο περισσότερο με εμπιστεύονται οι συμπαίκτες μου, τόσο πιο εύκολα θα βρω τον ρόλο μου»
Euroleague
Tα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι
Euroleague
Επίσημα στην Παρτιζάν ο Καλάθης!
ABA Liga Euroleague
BCL: Ασταμάτητη η Τενερίφη, διπλασίασε τις νίκες της η Άλμπα
BCL
Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Άλεξ Λεν
Euroleague Liga Endesa

Advertise

  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία

Αξίζει να διαβάσεις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις της Άρσεναλ με τον Σάκα!

28/10/2025
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί – Ναντ 1-2: Με απίθανο Ελ Αραμπί πήρε το «τρίποντο»

24/10/2025
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ράσφορντ: «Φυσικά και θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα…»

24/10/2025
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτούς φέρνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό!

24/10/2025
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Follow US
© 2020-2025 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Καλωσόρισες στο totalbasket.gr!

Συνδέσου στον λογαριασμό σου

Όνομα Χρήστη ή Email
Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό σου;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.