09/12/2023
Euroleague

Ερυθρός Αστέρας: Εκτός με Ολυμπιακό οι Νέιπιερ, Λάζιτς και Χάνγκα – Αμφίβολος ο Ντος Σάντος

Ατυχία στο στρατόπεδο του Ερυθρού Αστέρα. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μετά την πολύ μεγάλη νίκη υπέρ της Φενέρ με 87-56, θα στερηθεί των υπηρεσιών των Νέιπιερ, Λάζιτς και Χάνγκα στην πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (16/11) στο Σ.Ε.Φ.

Ο Πουερτορικανός πρώην NBAer έσπασε τη μύτη του στο ματς με τη Φενέρ, ενώ οι Λάζιτς και Χάνγκα παραμένουν εκτός. Από την άλλη, η συμμετοχή του Ντος Σάντος κρίνεται – για την ώρα – αμφίβολη, καθώς άπαντες στον Ερυθρό Αστέρα περιμένουν να δουν την έκβαση του τραυματισμού του στον καρπό.

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:
“Ο Σαμπάζ έσπασε τη μύτη του θα μείνει εκτός για ένα διάστημα. Το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται επέμβαση, θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες. Ο Γιάγκο γύρισε τον καρπό του, είναι με τους γιατρούς, δεν ξέρουμε αν θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι τόσο άσχημο αλλά δεν ξέρουμε το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού. Ο Μπράνκο Λάζιτς θα μείνει εκτός για αρκετό διάστημα. Ο Άνταμ Χάνγκα είναι καλύτερα αλλά δεν είναι έτοιμος να παίξει”.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ  Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας 87-85: Δεύτερη νίκη στη διαβολοβδομάδα με τρομερό Ρογκαβόπουλο
X