Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Αποδοχή
Totalbasket.grTotalbasket.grTotalbasket.gr
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Βαθμολογίες
    • Euroleague Standings
    • Stoiximan GBL Standings
  • Blog
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
  • Διασυλλογικές
  • Πρωταθλήματα
  • Εθνικές
  • Πρωτοσέλιδα
  • Πρόγραμμα TV
  • Blog
  • Podcast
  • Total Euroleague
  • Total Show
  • Euroleague
  • Stoiximan GBL
  • NBA
  • Interviews
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Reading: Μπαρτζώκας: «Όλοι βοήθησαν στο πλάνο μας»
Κοινοποίηση
Είσοδος
Ειδοποίηση
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Βαθμολογίες
    • Euroleague Standings
    • Stoiximan GBL Standings
  • Blog
Έχεις ήδη λογαριασμό; Είσοδος
Follow US
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Totalbasket.gr > Blog > Διασυλλογικές > Euroleague > Μπαρτζώκας: «Όλοι βοήθησαν στο πλάνο μας»
Euroleague

Μπαρτζώκας: «Όλοι βοήθησαν στο πλάνο μας»

Δείτε όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα.

Δημήτρης Παπαδάτος
Τελευταία Ανανέωση: 01/11/2024 01:08
Δημήτρης Παπαδάτος - Editor & Podcast Co-Host
698 Προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Κοινοποίηση
4 Λεπτά Aνάγνωσης
Κοινοποίηση

Στην πολύ σκληρή άμυνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην flash interview, ενώ εξέφρασε και τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Τίτου Κομνηνού.

Αναλυτικά, ο Έλληνας coach δήλωσε:

«Δεν έχει σημασία αν μου αρέσει η επιθετική άμυνα. Σε όλους τους προπονητές αρέσει η άμυνα. Έχουμε τους παίκτες που θα είναι σκληροί αμυντικά, θα έχουν συγκέντρωση και θα θυσιάζονται. Δεν είναι εύκολη αυτή η νίκη. Η Μπαρτσελόνα είναι 1η στη βαθμολογία, έχει τρομερό ταλέντο. Όλοι βοήθησαν στο πλάνο μας.

Αν είσαι επιθετικός στην άμυνα δεν μπορείς να είσαι χαλαρός στην επίθεση και το αντίθετο. Πρέπει να είσαι επιθετικός, να κλέβεις μπάλες, να παίρνεις τα ριμπάουντ. Μετά βρίσκεις και τον ρυθμό στην επίθεση».

Για την απώλεια του Τίτου Κομνηνού: «Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και την ευρύτερη οικογένειά του στον αθλητισμό, στην Εφές και τον Ολυμπιακό. Ξέραμε όλοι τι άνθρωπος ήταν ο Τίτος. Στενοχωρηθήκαμε πολύ που μάθαμε πως “έφυγε”. Θα μου λείψει πολύ. Όχι μόνο επειδή δεν θα τον βλέπω στο γήπεδο, στη θέση του, αλλά επειδή ήταν θετικός άνθρωπος, είχε πάντα έναν καλό λόγο να πει».

Αξίζει να διαβάσεις

Οι Λέικερς αλλάζουν τα πάντα: Από οικογενειακή επιχείρηση σε σύγχρονη υπερδύναμη με… “rocket scientist” στη διοίκηση
Ταβάρες για τελικό Euroleague: “Πώς είναι δυνατόν να μην τους ενδιαφέρει καθόλου η θυσία που έχεις κάνει; Θα επιστρέψουμε”
Διαρροή ΚΑΕ Άρη Betsson: “Αν η διαιτησία στους αγώνες με την ΑΕΚ ήταν καλή, θα προκρινόμασταν στα ημιτελικά για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια με 1-2”
ΑΕΚ – Άρης Betsson 102-99: H Ένωση πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της GBL, όπου θα βρει τον Ολυμπιακό

Ενώ στην συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε:

«Δίνω τα εύσημα στην ομάδα και φυσικά στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό γιατί τον χρειαζόμαστε δίπλα μας.

Θα κάνω μια ξεχωριστή αναφορά που ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να κάνω. Ο Βιλντόσα προσπαθεί να κάνει ό, τι πει ο κόουτς και να βοηθήσει την ομάδα. Δεν απασχολεί που δεν σκόραρε σήμερα. Είχε μεγάλη συνεισφορά στη νίκη. Επίσης ο Τάιλερ που πριν δύο ημέρες δεν έπαιξε, σήμερα ήταν έτοιμος και έδειξε το ταλέντο και τις προοπτικές του.

Επίσης επιτρέψτε μου να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου στον Νίκολα Λαπροβίτολα. Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει αρκετά, οι Αργεντινοί κάνουν πράγματα έξω από τα συνηθισμένα, σκέφτονται έξω από το κουτί και δίνουν άλλο χρώμα στο μπάσκετ. Δεν παίζουν σαν ρομπότ, παίζουν σπέσιαλ μπάσκετ και αυτό μου αρέσει πολύ. Πιστεύω ότι όταν παίζεις πολλά παιχνίδια χρειάζεσαι περισσότερους παίκτες. Παίξαμε τέσσερα back-to-back. Έχοντας περισσότερους παίκτες, μπορείς να μοιράσεις τον χρόνο.

Για το αν η νίκη κόντρα στην Ρεάλ ήταν το turning point της σεζόν: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για turning point στη σεζόν. Δεν θέλω να υπεραναλύουμε την κατάσταση. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να διαμορφωθεί κάποια κατάσταση τώρα στην Ευρωλίγκα. Με αυτή την έννοια, το να παίξουμε καλά ή να μην παίξουμε είναι μέρος του παιχνιδιού.».

Για τον βαθμό που βάζει στην επίδοση της ομάδας του: «Δεν είμαι καθηγητής να βάζω βαθμούς. Με νοιάζει να βλέπω την ομάδα να μάχεται. Αν έχεις και ταλέντο μπορεί να σε οδηγήσει σε κάτι πολύ σημαντικό. Δεν θέλω να υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός, ούτε απογοήτευση όταν χάνουμε. Είναι πολλά τα ματς. Πρέπει να μένουμε ήρεμοι και στα πάνω και στα κάτω».

Για το αν βλέπει το πόσο άλλαξε η εικόνα της ομάδας μετά το Παναθηναϊκό: «Η εικόνα μας άλλαξε θεαματικά. Πολλές φορές ένα παιχνίδι όπως ήρθε με τον Παναθηναϊκό, που δεν δείξαμε πνευματική ετοιμότητα, εμείς έπρεπε να διαχειριστούμε πώς θα μπούμε στο ματς, όπως έπρεπε να κάνουμε και τότε. Με τόσες καλές ομάδες σε αυτό το επίπεδο, δεν μπορείς να έχεις τόσο μεγάλο κακό διάστημα, όπως με τον Παναθηναϊκό. Ναι είχαμε μεγάλη διαφορά στο πόσο συμπαγείς είμαστε. Αλλά έχει να κάνει και με το ότι οι παίκτες μας παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, όπως ο Μιλουτίνοφ και ο Φαλ».

TAGGED:2ndTOPEuroleagueΓιώργος ΜπαρτζώκαςΟλυμπιακός
Κοινοποίηση Άρθρου
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn Threads Email Copy Link Εκτύπωση
Κοινοποίηση
Προηγούμενο Άρθρο Βεζένκοφ: «Ξέρουμε προς τα που να πάμε»
Επόμενο Άρθρο Φουρνιέ: «Να χτίσουμε πάνω στο ρυθμό που βρίσκουμε»
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα

Τα highlights από τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά και το 2-1 της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη Betsson
Stoiximan GBL
Μίλιτσιτς για διαιτησία με ΑΕΚ: “Είπα στους παίκτες μου ότι σε αυτό το παιχνίδι θα είμαστε σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague”
Stoiximan GBL
Η αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά τον τελικό!
Euroleague
Aμπάλντε: «Δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία για να μην ξεκινήσω τη νέα σεζόν με τιμωρία»
Euroleague
Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μπαρτζώκας!
Euroleague
“Ψήνεται” επιστροφή Μπάνκι στην Εφές
Euroleague

Advertise

  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία

Αξίζει να διαβάσεις

Euroleague

Τα στιγμιότυπα της ιστορικής νίκης του Ολυμπιακού!

25/05/2026
Euroleague

Αγγελόπουλοι: «Υπήρχε προσμονή πέντε χρόνια – Το αφιερώνουμε στη μνήμη του πατέρα μας»

25/05/2026
Euroleague

Φουρνιέ: «Ακούγεται υπέροχο – Ευχαριστώ τον κόσμο και την ομάδα»

25/05/2026
Euroleague

Μπαρτζώκας: «Υποφέραμε, αλλά το αξίζαμε – Συγχαρητήρια σε όλους»

25/05/2026
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Follow US
© 2020-2026 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Καλωσόρισες στο totalbasket.gr!

Συνδέσου στον λογαριασμό σου

Όνομα Χρήστη ή Email
Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό σου;