Ο Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, εξήρε την απόδοση του Γουένιεν Γκέιμπριελ, υπογραμμίζοντας τη σημαντική του παρουσία τόσο στην αμυντική όσο και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.
Ειδικότερα, στην flash interview δήλωσε:
«Πριν το ματς είπα ότι κάποιος θα κερδίσει εδώ, είναι αδύνατο να βγάλει αήττητη όλη τη σεζόν. Είμαι χαρούμενος που ήμασταν εμείς. Παίξαμε το παιχνίδι μας επιθετικά, αμυντικά είχε μεγάλη συμβολή ο Γκέιμπριελ, έκανε μπλοκ, με αυτόν είχαμε πολύ καλή άμυνα.
Είναι πολύ καλή ομάδα η Μπάγερν, έβαλε μεγάλα σουτ, κλείσαμε την ρακέτα με τον Γκέιμπριελ, είχαμε έξυπνη επίθεση και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη και κερδίσαμε για δεύτερη φορά την Μπάγερν.
Πριν το ματς είπα στους βοηθούς μου ότι ο Γκέιμπριελ θα έπαιζε 4-5 λεπτά, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Κάποιες φορές δεν παίζεις τα συστήματα που παίζεις όλη τη χρονιά, παίζεις ένα απλό πικ εν ρολ. Είχε μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι, τον κράτησα στο παρκέ να κάνει ένα απλό πικ εν ρολ με τον Σλούκα και τον Ναν και να βρουν τρόπο να επιτεθούν και έτσι κερδίσαμε».
Ενώ στην συνέντευξη Τύπου συμπλήρωσε:
«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι με πολλά σκαμπανεβάσματα και από τις δύο ομάδες. Είχαμε μεγάλη συνεισφορά από τον πάγκο μας. Όταν κοντρολάραμε το παιχνίδι με τους αναπληρωματικούς, μετά ξανά με τους βασικούς στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου δεχθήκαμε ένα μεγάλο σερί και δώσαμε τον έλεγχο στην Μπάγερν.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με Μήτογλου, Γκέιμπριελ και Σλούκα για να ελέγξουμε το ματς. Επιθετικά δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, χάσαμε πολλά σουτ. Ο Γκέιμπριελ προστάτεψε άριστα τη ρακέτα, δεν έδωσε εύκολους πόντους στην Μπάγερν. Στην τελευταία περίοδο με τον Γκραντ πήγαμε καλά στην επίθεση και κάναμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει να ανέβουμε στην κατάταξη».
Για το πώς κυλάει αυτή η σεζόν για τον Παναθηναϊκό: «Αυτή τη σεζόν είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Τώρα κερδίζουμε την αυτοπεποίθησή μας. Ειδικά στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς κόντρα στην Αρμάνι και την Μπασκόνια. Σήμερα ελπίζω πως θα μας δώσει περισσότερη ώθηση γιατί η Μπάγερν ήταν σπουδαία ομάδα και αήττητη στην έδρα της μέχρι τώρα. Πρώτη φορά παίξαμε τόσο καλά στην άμυνα, με τέτοια ενέργεια. Είναι μια καλή νίκη για το μέλλον γιατί φέτος καμία ομάδα δεν είναι φαβορί. Είμαστε μία από τις υποψήφιες ομάδες για πλέι οφ και θα δούμε τι θα συμβεί».