Η Ρέτζιο Εμίλια ενίσχυσε το ρόστερ της με έναν παίκτη που γνωρίζει καλά: ο Τρόι Κοπέν επιστρέφει στην ομάδα και θα αγωνιστεί μαζί της μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Ο Αμερικανός γκαρντ είχε ξεκινήσει τη φετινή χρονιά στην Τουρκία, με την Τραμπζονσπόρ. Την περασμένη σεζόν ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας, που έφτασε στα πλέι οφ της Serie A και στους προημιτελικούς του FIBA Europe Cup.
Στο ιταλικό πρωτάθλημα ο Κοπέν είχε κλείσει με μέσο όρο 15,3 πόντους, 5,6 ασίστ και 4,1 ριμπάουντ, με 16,8 στην αξιολόγηση ανά αγώνα. Τον Μάρτιο του 2026 αναδείχθηκε MVP του μήνα στη LBA.
Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Μάρκο Σαμπουγκάρο, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε ξανά έναν από τους πρωταγωνιστές της περασμένης σεζόν. Ο Κοπέν άφησε θετικές αναμνήσεις τόσο σε τεχνικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο και έχτισε ισχυρό δεσμό με τον σύλλογο και την πόλη. Είναι σημαντικός παίκτης που θα μας βοηθήσει, δεδομένου ότι οι ρελέ στη θέση των γκαρντ είναι αυτή τη στιγμή περιορισμένες».
Ο Σαμπουγκάρο ευχαρίστησε επίσης την οικογένεια Μπαρτόλι για την επιτυχή έκβαση των διαπραγματεύσεων.


1
2
3
4
5