Οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR αναμένεται να παίξουν σήμερα (4/9) ένα φιλικό με το Μαρούσι με σκοπό να αρχίσει το ρόστερ να αποκτά αγωνιστικό ρυθμό.
Μια χαλαρού τύπου αναμέτρηση στο Κλειστό του Αγίου Θωμά έχει το πρόγραμμα για τον επτάστερο, με τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να σταματούν για λίγο τις προπονήσεις για ένα φιλικό ξεμούδιασμα.
Ο Σέρβος τεχνικός είδε την Πέμπτη να μπαίνουν στην προετοιμασία και οι διεθνείς που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.
Συγκεκριμένα, οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνος Μήτογλου, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Μπράνκου Μπάντιο, Σιλβέν Φρανσίσκο και Άιζακ Μπόνγκα ενσωματώθηκαν με το υπόλοιπο ρόστερ, ενώ εκτός με τραυματισμό παραμένει τόσο ο Κέντρικ Ναν, όσο κι ο Νάιτζελ Χέις Ντέιβις.


