Καλύτερος προπονητής της σεζόν στη VTB League ο Ανδρέας Πιστιόλης!
Ο Έλληνας τεχνικής αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος των πάγκων στην κορυφαία κατηγορία της Ρωσίας, οδηγώντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της κανονικής διάρκειας με ρεκόρ 37-3!
Παράλληλα, με τον Πιστιόλη στον πάγκο της η ΤΣΣΚΑ κατέκτησε το φετινό Κύπελλο Ρωσίας, ενώ στον πρώτο γύρο των playoffs απέκλεισε με 3-0 την Ενισέι, ενώ έχασε το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.
Η ανακοίνωση:
«Ο Ανδρέας Πιστιόλης αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν 2025/26 στην Ενιαία Λίγκα VTB!
Υπό την καθοδήγηση του Έλληνα τεχνικού, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέκτησε για πρώτη φορά από το 2023 την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με εντυπωσιακό ρεκόρ 37 νίκες και 3 ήττες.
Ο Πιστιόλης ανέλαβε την ομάδα πριν από την έναρξη των πλέι οφ της σεζόν 2023/24 και υπό τις οδηγίες του ο σύλλογος της Μόσχας κατέκτησε το πρωτάθλημα της Λίγκας VTB το 2024 και το 2025, καθώς και το Σούπερ Καπ του 2024!
Την περασμένη σεζόν, ο Πιστιόλης ήταν προπονητής της ομάδας των «Φιλοξενούμενων» στο All Star Game 2025.
Συγχαρητήρια στον Ανδρέα Πιστιόλη για την απόλυτα άξια διάκρισή του!».


