Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Αποδοχή
Totalbasket.grTotalbasket.grTotalbasket.gr
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Blog
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
  • Διασυλλογικές
  • Πρωταθλήματα
  • Εθνικές
  • Πρωτοσέλιδα
  • Πρόγραμμα TV
  • Blog
  • Podcast
  • Total Euroleague
  • Total Show
  • Euroleague
  • Stoiximan GBL
  • NBA
  • Interviews
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Reading: Στο δεύτερο ημίχρονο ξύπνησε ο Ολυμπιακός και πήρε τη νίκη με Κολοσσό
Κοινοποίηση
Είσοδος
Ειδοποίηση
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Blog
Έχεις ήδη λογαριασμό; Είσοδος
Follow US
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Totalbasket.gr > Blog > Ελλάδα > Stoiximan GBL > Στο δεύτερο ημίχρονο ξύπνησε ο Ολυμπιακός και πήρε τη νίκη με Κολοσσό
Stoiximan GBLTop

Στο δεύτερο ημίχρονο ξύπνησε ο Ολυμπιακός και πήρε τη νίκη με Κολοσσό

TotalBasket Newsroom
Τελευταία Ανανέωση: 15/01/2024 23:32
TotalBasket Newsroom
366 Προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Κοινοποίηση
5 Λεπτά Aνάγνωσης
Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός προβλημάτισε και πάλι επιθετικά κόντρα στον αξιόμαχο Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ, αλλά ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο, καθάρισε τη νίκη (71-52) και στρέφει, πλέον, την προσοχή του στη Μακάμπι.

Δυσκολεύτηκε, αλλά λύγισε τον αξιόμαχο Κολοσσό ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 71-52 την ομάδα του Κούρο Σεγκούρα στο ΣΕΦ για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, σε ένα παιχνίδι που ήταν υπνωτισμένοι στο πρώτο μέρος, όμως, βελτίωσαν την απόδοσή τους στο δεύτερο και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τις δυο ήττες στην Ισπανία από τις Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια για τη Euroleague.

Πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με το εντυπωσιακό double-double (18 πόντοι, 15 ριμπάουντ), με τον Σέρβο να έχει άξιο συμπαραστάτη τον Άλεκ Πίτερς που σημείωσε 15 πόντους με οκτώ ριμπάουντ, αλλά και τον Αϊζάια Κάναν με δέκα πόντους. Από την άλλη, ο Γκάουντλοκ ήταν ο πολυτιμότερος για την ομάδα της Ρόδου με 14 πόντους και τέσσερις ασίστ, όπως και ο Περάντες με δέκα πόντους και τρεις ασίστ.

Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που πήγε στο 13-1, και είναι πίσω στη βαθμολογία μόνο από τον Παναθηναϊκό που έχει το απόλυτο (14-0), στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με τη Μακάμπι στο ΣΕΦ (18/01, 21:15), ενώ ο Κολοσσός που υποχώρησε στο 5-9 υποδέχεται τον Απόλλωνα στη Ρόδο (21/01, 18:00).

Αξίζει να διαβάσεις

Χωρίς τέσσερις στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια των αγώνων της Stoiximan GBL μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: Οι διαιτητές της αναμέτρησης
Πίτερς: «Όταν στην έδρα μας έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, πρέπει να κερδίσουμε»

Το ματς:


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει τους πρώτους πόντους με τις δυο εύστοχες βολές του Μιλουτίνοφ (2-0) και τον Κολοσσό να «απαντά», αρχικά, με τον Περάντες (2-2) και να παίρνει το προβάδισμα με το τρίποντο του Πόλι (2-5). Ο Πίτερς με ωραία ενέργεια μείωσε (4-5), ο Γκάουντλοκ σκόραρε με το ένα χέρι (4-7) και οι γηπεδούχοι προσέφεραν μια ωραία φάση με τη συνεργασία του Γουόκαπ με τον Μιλουτίνοφ, που κάρφωσε για το 6-7 στο 4’.

Οι Πειραιώτες πέρασαν μπροστά με τους τέσσερις συνεχόμενους πόντους του Μπραζντέικις (10-7), με τον Μπραΐκοβιτς να μειώνει στον πόντο (10-9) και τον Περάντες να βάζει μπροστά τους φιλοξενούμενους για το 10-11. Ο Κάναν ισοφάρισε με 1/2 βολές (11-11) και το τρίποντο του Γουόκαπ ήταν το τελευταίο καλάθι του πρώτου δεκαλέπτου για το 14-11, σε ένα ματς με χαμηλό ρυθμό, που διευκόλυνε το σύνολο του Κούρο Σεγκούρα.

Ανάλογη συνέχεια και στη δεύτερη περίοδο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αλλάζει και τους πέντε παίκτες που είχε στο παρκέ. Ο Μήτρου Λονγκ ήταν εύστοχος στο τρίποντο που επιχείρησε (17-11), με την ομάδα της Ρόδου να μην αφήνει τη διαφορά να μεγαλώσει, σκοράροντας τέσσερις πόντους με τους Σίτου και Γκάουντλοκ (17-15).

Ο Παπανικολάου ευστόχησε σε 3/3 βολές (20-15), ο Σίτου έκλεψε και πέτυχε ένα εύκολο καλάθι (20-17), ενώ το σκορ ήταν αρκετά ισορροπημένο, με το τρίποντο του Λαρεντζάκη να δίνει μια διαφορά πέντε πόντων στους Πειραιώτες (25-20). Ωστόσο, αυτό όχι μόνο δεν επηρέασε τον Κολοσσό, αλλά φάνηκε να του έκανε καλό! Ο Πετρόπουλος ήταν καυτός, πέτυχε τρία συνεχόμενα τρίποντο και έδωσε το προβάδισμα στον Κολοσσό για το 25-29.

Ο Πίτερς σημείωσε το 27-29, όμως, ο Περάντες είχε μαζεμένους πόντους επιθετικά, με το 27-32 να είναι το σκορ του ημιχρόνου, με τον Κολοσσό να είναι αξιόμαχος, να βγάζει ενέργεια και να εκμεταλλεύεται την κακή εικόνα του Ολυμπιακού.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με το καλάθι του Γουόκαπ (29-32), με τον Ολυμπιακό να αντιδράει και να τρέχει ένα 9-0 που του έδωσε το προβάδισμα (36-32). Ο Γκάουντλοκ έβαλε στοπ στους «ερυθρόλευκους» με τρίποντο (36-35), αλλά ο Κάναν του «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο για το 39-36.

Απόλυτα ισορροπημένο το παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να έχει ένα μικρό προβάδισμα και τον Κολοσσό να βρίσκει συνεχώς τις λύσεις για να είναι κοντά στο σκορ (43-40 στο 27’). Ο Μιλουτίνοφ ξεχώριζε επιθετικά (45-40), όπως και ο Σίτου για τους φιλοξενούμενους (47-44 στο 29’), με τους «ερυθρόλευκους» να κλείνουν το τρίτο δεκάλεπτο στο +6 (50-44), αφού βελτίωσαν αισθητά την απόδοσή τους και πήραν προβάδισμα για τη νίκη.

Στην τελευταία περίοδο ο Γκος έγραψε το 54-44, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει την υπέρ του διαφορά, εκμεταλλευόμενος τις βολές που του έδινε ο κουρασμένος Κολοσσός. Το σκορ έγινε 59-48 στο 34′, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα κλείδωσαν τη νίκη, ενώ τρία λεπτά πριν από το τέλος ο Λαρεντζάκης με τρίποντο έστειλε τους γηπεδούχους στο +14 (64-50). Το ματς στο φινάλε είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη με 71-52 και να στρέφει την προσοχή του στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μακάμπι στο ΣΕΦ.

Τα δεκάλεπτα: 14-11, 27-32, 50-44, 71-52

Τα στατιστικά της αναμέτρησης

Μπαρτζώκας: «Κάναμε λάθη, βασικοί παίχτες μας έδειξαν κουρασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο»
Ολυμπιακός – Εφές 78-82: Κατέρρευσε στο φινάλε και έχασε μέσα στο ΣΕΦ!
Ολυμπιακός: Το νέο ρεκόρ του Παπανικολάου
Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές: Με φόρα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού για τη 4η αγωνιστική της Euroleague
«Βόμβα Αντετοκούνμπο!» – Ο Γιάννης σκέφτεται να κλείσει την καριέρα του σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό!
TAGGED:Basket LeagueΟλυμπιακός
Κοινοποίηση Άρθρου
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn Threads Email Copy Link Εκτύπωση
Κοινοποίηση
Προηγούμενο Άρθρο Πλήγμα με Φαλ και Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό!
Επόμενο Άρθρο Ζημιά στην Βίρτους με Σενγκέλια!
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα

Στην Εθνική Τσεχίας ο Φατίχ Τερίμ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ζορμπάς: «Θέλω να αξιοποιήσω αυτήν τη χρονιά σαν “σκαλοπάτι” για το επόμενο βήμα»
Elite League Interviews
Βιντσιλαίου: «Είναι εφικτό να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα»
Interviews Α1 Γυναικών
Δίωξη σε Βινίσιους για διατάραξη κοινής ησυχίας
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δυνατό μπάσιμο για τον Σλότερμπεκ ετοιμάζει η Λίβερπουλ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αll-in από Τότεναμ για την επιστροφή του Κέιν!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Advertise

  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία

Αξίζει να διαβάσεις

Stoiximan GBL

Ο Μπαρτζώκας στα 200 ματς Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό

12/10/2025
Stoiximan GBL

Αταμάν: «Είχαμε αρκετούς παίκτες κάτω από τα στάνταρ τους – Πλεονέκτημα που χάσαμε με 4 πόντους»

12/10/2025
Stoiximan GBL

Μπαρτζώκας: «Πάντα μετράει μία νίκη επί του Παναθηναϊκού»

12/10/2025
Stoiximan GBL

Βεζένκοφ: «Σημαντική κάθε νίκη σε ντέρμπι»

12/10/2025
Stoiximan GBL

Γιαννακόπουλος: «Με MVP τον Λιόλιο πάλι»

12/10/2025
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Follow US
© 2020-2025 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Καλωσόρισες στο totalbasket.gr!

Συνδέσου στον λογαριασμό σου

Όνομα Χρήστη ή Email
Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό σου;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.