Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Αποδοχή
Totalbasket.grTotalbasket.grTotalbasket.gr
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Blog
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
  • Διασυλλογικές
  • Πρωταθλήματα
  • Εθνικές
  • Πρωτοσέλιδα
  • Πρόγραμμα TV
  • Blog
  • Podcast
  • Total Euroleague
  • Total Show
  • Euroleague
  • Stoiximan GBL
  • NBA
  • Interviews
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Reading: Καράμπελας: «Κάναμε κατάθεση ψυχής, η ομάδα δεν έχει φτάσει το “ταβάνι” της ακόμα»
Κοινοποίηση
Είσοδος
Ειδοποίηση
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Blog
Έχεις ήδη λογαριασμό; Είσοδος
Follow US
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Totalbasket.gr > Blog > Διασυλλογικές > BCL > Καράμπελας: «Κάναμε κατάθεση ψυχής, η ομάδα δεν έχει φτάσει το “ταβάνι” της ακόμα»
BCLInterviews

Καράμπελας: «Κάναμε κατάθεση ψυχής, η ομάδα δεν έχει φτάσει το “ταβάνι” της ακόμα»

Η ΑΕΚ επικράτησε με της γερμανικής Βούρτζμπουργκ και έκανε το 4/4 στον 1ο όμιλο της φάσης των «16» του Basketball Champions League, παίρνοντας, παράλληλα, την πρόκριση για το top-8 της διοργάνωσης. Ο Ζώης Καράμπελας, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio.

TotalBasket Newsroom
Τελευταία Ανανέωση: 12/03/2025 23:36
TotalBasket Newsroom
711 Προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Κοινοποίηση
5 Λεπτά Aνάγνωσης
Κοινοποίηση

Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη επί της Βούρτσμπουργκ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήταν 2 μέρες που δεν περάσαμε τόσο καλά. Υπήρχε μια ίωση, γαστρεντερίτιδα στην ομάδα. Μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέραμε ποιοι θα είμαστε στο γήπεδο, αλλά οι περισσότεροι, εκτός από τον Κουζμίνσκας και τον Αρσενόπουλο, καταφέραμε και βγήκαμε στο γήπεδο. Δώσαμε και την ψυχή μας. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και κάτω απ’ τις συνθήκες με τις οποίες κερδίσαμε, αλλά και μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του ευρωπαϊκού ταξιδιού».

Για την ανατροπή του 2ου ημιχρόνου: «Στο ημίχρονο τα βάλαμε κάτω να δούμε τα λάθη μας και είπαμε ότι ήμασταν κακοί στην άμυνα. Είχαμε έλλειψη ενέργειας, αλλά με τη θέληση και όλο αυτό που νιώθαμε με το μπουστάρισμα από τον κόσμο είπαμε ότι δε γίνεται να χάσουμε. Βγήκαμε στο 2ο ημίχρονο και παίξαμε μια φανταστική άμυνα. Στο τέλος του παιχνιδιού όλοι το χαρήκαμε, το πανηγυρίσαμε και ο κόουτς ήταν πολύ ευχαριστημένος από εμάς».

Για το πώς προσέγγισαν το παιχνίδι: «Ήταν δύσκολο λόγω του αντιπάλου, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τρέχει ασταμάτητα το γήπεδο, σουτάρει πάρα πολύ και ξεκίνησε και πολύ εύστοχη. Νιώθαμε στην αρχή ότι είχαμε μια έλλειψη ενέργειας λόγω και της ίωσης, αλλά είπαμε ότι όλοι μαζί, βήμα-βήμα, θα προχωρήσουμε να βγάλουμε τις άμυνες και στο τέλος θα φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και θα κερδίσουμε».

Για το σχήμα με τους τέσσερις κοντούς: «Ήταν πολύ σημαντικό. Ο κόουτς ξέρει πολύ να διαχειρίζεται καταστάσεις και έχει τεράστια εμπειρία σε αυτό το κομμάτι. Για άλλη μια φορά το έδειξε και στο γήπεδο. Είμαστε 12 παίκτες έτοιμοι. Ο καθένας έβαλε το “λιθαράκι” του, η θέληση και η ενέργεια που βγάλαμε ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι για να γυρίσει το παιχνίδι».

Αξίζει να διαβάσεις

Σορτς: «Όταν βγαίνεις να παίξεις, πρέπει να τα δίνεις όλα» 
Παρελθόν από την Φενερμπαχτσέ ο Γουίλμπεκιν
“Σόκαρε” τη Φενέρ η Μπούρσασπορ – Προβληματίζει η ομάδα του Γιασικεβίτσιους!
Ασταμάτητη στη Γαλλία η Μονακό, κέρδισε εύκολα τη Λε Μαν

Για τη νίκη με τη Βόννη σε σύγκριση με αυτή επί της Βούρτσμπουργκ: «Η καθεμία είχε τη δικιά της σημασία. Με τη Βόννη ήταν πολύ σημαντική για να φτάσουμε εδώ και να παίξουμε με τη Βούρτσμπουργκ, γιατί θέλαμε τη νίκη και τη διαφορά. Θεωρώ η χθεσινή νίκη ήταν κατάθεση ψυχής. Όλοι δώσαμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το κάναμε αυτό. Είχαμε και τον κόσμο δίπλα μας, ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, μας έδωσαν “φτερά” και χωρίς αυτούς δεν ξέρω αν θα τα καταφέρναμε».

Για την εικόνα της ομάδας: «Η εικόνα μας στα παιχνίδια είναι αυτό που μας αντικατοπτρίζει. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο. Κάθε φορά μετά από ένα παιχνίδι προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Στην επίθεση έχουμε πολύ ταλέντο και θα σκοράρουμε τους πόντους που χρειάζεται, αλλά, καλώς ή κακώς, η άμυνα είναι αυτή που θα φέρει την επιτυχία και δουλεύουμε πολύ σ’ αυτό το κομμάτι. Παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και είμαστε σε ένα πολύ καλό μομέντουμ. Έχουμε να δώσουμε πολλά ακόμα σαν ομάδα».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος είναι ο 6ος παίκτης μας. Χθες δεν ξέρω αν θα τα καταφέρναμε χωρίς τον κόσμο. Μας έδωσε “φτερά”. Νιώθουμε μεγάλο μπουστάρισμα όταν παίζουμε στην έδρα μας. Ειδικά χθες, εγώ που είμαι από πέρσι στην ομάδα δεν θυμάμαι να έχω ζήσει κάτι παρόμοιο. Είναι κάτι φανταστικό».

Για την περσινή χρονιά σε σχέση με τη φετινή: «Η χρονιά πέρσι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, δεν ήταν τόσο καλή. Τα περισσότερα παιδιά που ήμασταν και πέρυσι στην ομάδα θέλαμε πάρα πολύ να κάνουμε μια καλή χρονιά φέτος, για να δείξουμε ότι ήταν μια κακή παρένθεση η περσινή σεζόν. Νομίζω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο. Η ομάδα δεν έχει φτάσει το “ταβάνι” της».

Για τον Ντράγκαν Σάκοτα: «Είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι δίπλα στον κόουτς. Όταν ήρθε στην ομάδα γνωρίζαμε όλοι την ιστορία που έχει με την ομάδα και την εμπειρία του σαν προπονητής. Είναι κάτι σπουδαίο για ‘μένα. Προσπαθώ να κερδίζω πράγματα από αυτόν καθημερινά. Ό,τι μου ζητηθεί θα το κάνω μέσα στο γήπεδο».

TAGGED:3rdTOPΑΕΚ Betsson BCΕΟΚ RadioΖώης ΚαράμπελαςΣυνέντευξη
Κοινοποίηση Άρθρου
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn Threads Email Copy Link Εκτύπωση
Κοινοποίηση
Προηγούμενο Άρθρο NCAA: Προπονητής της χρονιάς στην περιφέρεια Big-East ο Πιτίνο
Επόμενο Άρθρο Στα ημιτελικά του Eurocup η Χάποελ Τελ Αβίβ του Ιτούδη – Παίζει με Βαλένθια
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα

Παναθηναϊκός AKTOR: Αίτηση για ανάκληση της πολιτογράφησης του Τόμας Ουόκαπ!
Stoiximan GBL
Μπαρτζώκας: «Είμαστε χωρίς αμφιβολία η καλύτερη ομάδα της regular season»
Stoiximan GBL
Άταμαν: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»
Stoiximan GBL
Πέρασε από το “Telekom Center Athens”, διατήρησε το αήττητο και «κλείδωσε» την πρώτη θέση ο Ολυμπιακός
Stoiximan GBL
Οι Μανωλάς-Σιόβας σήκωσαν κούπα με τον Πανναξιακό και ετοιμάζονται για Γ’ Εθνική
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Allwyn Final 4: H Αλέξις Πρινς ΜVP του τελικού
Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών

Advertise

  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία

Αξίζει να διαβάσεις

Stoiximan GBL

Βγαίνουν τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν στον Παναθηναϊκό AKTOR

28/03/2026
NBA

Γράφουν ιστορία Λεμπρόν και Μπρόνι: Η πρώτη ασίστ πατέρα-γιου στο NBA

28/03/2026
Euroleague

Ματίας Λεσόρ: “Είμαστε σε καλό φεγγάρι, είναι η πρώτη φορά που έμεινα τόσο καιρό έξω, το μυαλό μου είναι στα play-offs”

28/03/2026
Euroleague

Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας 92-88: Άντεξαν οι Καταλανοί στο comeback των Σέρβων

28/03/2026
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Follow US
© 2020-2026 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Καλωσόρισες στο totalbasket.gr!

Συνδέσου στον λογαριασμό σου

Όνομα Χρήστη ή Email
Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό σου;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.