Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Αποδοχή
Totalbasket.grTotalbasket.grTotalbasket.gr
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Blog
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
  • Διασυλλογικές
  • Πρωταθλήματα
  • Εθνικές
  • Πρωτοσέλιδα
  • Πρόγραμμα TV
  • Blog
  • Podcast
  • Total Euroleague
  • Total Show
  • Euroleague
  • Stoiximan GBL
  • NBA
  • Interviews
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Reading: Η McLaren πιστή μέχρι τέλους στην ισότητα Νόρις-Πιάστρι στο Άμπου Ντάμπι
Κοινοποίηση
Είσοδος
Ειδοποίηση
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Αλλαγή μεγέθους κειμένουAa
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Αναζήτηση
  • Ελλάδα
    • Stoiximan GBL
    • Elite League
    • National League 1
    • National League 2
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών
    • Super Cup
    • Α1 Γυναικών
    • Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών
  • Διασυλλογικές
    • Euroleague
    • EuroCup
    • BCL
  • Πρωταθλήματα
    • ABA Liga
    • Basketball Superligi
    • Betclic Elite
    • Betsafe LKL
    • BNXT League
    • easyCredit BBL
    • LBA
    • Liga Endesa
    • NBA
    • VTB League
    • Winner League
    • Κόσμος
  • Blog
Έχεις ήδη λογαριασμό; Είσοδος
Follow US
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Totalbasket.gr > Blog > FORMULA 1 > Η McLaren πιστή μέχρι τέλους στην ισότητα Νόρις-Πιάστρι στο Άμπου Ντάμπι
FORMULA 1

Η McLaren πιστή μέχρι τέλους στην ισότητα Νόρις-Πιάστρι στο Άμπου Ντάμπι

Ο Αντρέα Στέλλα ξεκαθάρισε πως “θα είμαστε δίκαιοι, ο Πιάστρι παραμένει στη μάχη τίτλου και δεν θα θυσιαστεί για τον Νόρις” στον μεγάλο τελικό της Formula 1 την προσεχή Κυριακή στο Άμπου Ντάμπι, παρότι ο Αυστραλός έχει μείνει 16 βαθμούς πίσω από τον Βρετανό στη μάχη του τίτλου – αλλά επιβεβαίωσε ότι όλα τα σενάρια θα συζητηθούν εκτενώς με τους δύο οδηγούς ενόψει του τριημέρου (5-7/12).

TotalBasket Newsroom
Τελευταία Ανανέωση: 03/12/2025 17:11
TotalBasket Newsroom
572 Προβολές
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Κοινοποίηση
4 Λεπτά Aνάγνωσης
Κοινοποίηση

Η McLaren δεν πρόκειται να δώσει το χρίσμα και να ρίξει όλο το βάρος της στον Λάντο Νόρις αυτό το τριήμερο στο Άμπου Ντάμπι, που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή της Formula 1 στην τριπλή μάχη του Βρετανού, του Μαξ Φερστάπεν και του Όσκαρ Πιάστρι.

Ο Νόρις είναι 12 βαθμούς μπροστά από τον Ολλανδό και 16 βαθμούς από τον Αυστραλό, που σημαίνει ότι στον Βρετανό αρκεί η 3η θέση στη Γιας Μαρίνα ώστε να κατακτήσει το παρθενικό του παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Όμως, ο διευθυντής της McLaren F1 Αντρέα Στέλλα επιμένει ότι εφ’ όσον και ο Πιάστρι βρίσκεται σε θέση να διεκδικήσει τον τίτλο, η φιλοσοφία ισότητας και η προσέγγιση της ομάδας απέναντι στους δύο οδηγούς της δεν θα αλλάξει ούτε στο καθοριστικό αυτό τριήμερο. Παρότι ο Φερστάπεν, ανάμεσά τους, καιροφυλακτεί.

“Όποια απόφαση κι αν πάρουμε, θα πρέπει να ακολουθεί τις βασικές μας αρχές, που είναι θεμελιώδεις στην προσέγγισή μας. Θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, να αγωνιζόμαστε με ακεραιότητα και να μη φέρνουμε τους οδηγούς προ εκπλήξεων”, τόνισε ο Ιταλός.

“Οπότε, πριν το Άμπου Ντάμπι θα υπάρξουν περαιτέρω συζητήσεις με τον Λάντο και τον Όσκαρ. Θα επιβεβαιώσουμε την αγωνιστική μας προσέγγιση. Αλλά αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι αυτό: αν κάποιος από τους οδηγούς μας είναι σε θέση να διεκδικήσει τον τίτλο, θα το σεβαστούμε. Δεν πρόκειται να πάρουμε απόφαση που αποκλείει τον έναν όταν έχει μαθηματικές πιθανότητες να κερδίσει”, πρόσθεσε ο Στέλλα.

Αξίζει να διαβάσεις

H ελληνική εταιρεία που έγινε o premium συνεργάτης της Ferrari
Οι “team principal” των ομάδων της F1 ψήφισαν τον καλύτερο οδηγό για το 2025
Κορίνα Σουμάχερ: «Ο Μίχαελ είναι εδώ, αλλά είναι διαφορετικός»
Χάμιλτον: «Έχω αρκετά μακροχρόνιο συμβόλαιο με τη Ferrari»

Παρά την πίεση που δέχεται η McLaren, με πολύπλευρη κριτική ότι κινδυνεύει με μια ήττα που θα είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί (ότι έχασε τον τίτλο διότι προσέφερε ισότητα στους δύο οδηγούς της), ο Στέλλα πρόσθεσε: “Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Θα αφήσουμε και τον Όσκαρ και τον Λάντο να αγωνιστούν και να κυνηγήσουν τις φιλοδοξίες τους.

Από πλευράς βαθμών, ο Όσκαρ είναι ξεκάθαρα σε θέση να πάρει τον τίτλο. Το έχουμε δει στο παρελθόν -το 2007, το 2010- ο τρίτος διεκδικητής μερικές φορές καταλήγει πρωταθλητής. Ο Όσκαρ είναι γρήγορος και αξίζει να έχει την ευκαιρία να βγάλει στην επιφάνεια την απόδοσή του.

Το πιο σημαντικό είναι να βρεθούμε σε θέση να νικήσουμε τον Φερστάπεν με έναν από τους δύο οδηγούς μας”, κατέληξε ο διευθυντής της McLaren F1.

Το γεγονός ότι ο Πιάστρι δεν θα λάβει μέρος στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών (FP1) στο Άμπου Ντάμπι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί “σαμποτάζ” από τη McLaren.

Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να προσφέρουν με κάθε τους μονοθέσιο δύο φορές το χρόνο σε νέους οδηγούς (με όχι περισσότερα από 2 GP της F1 στο ενεργητικό τους) τη δυνατότητα συμμετοχής στην 1η περίοδο ελεύθερων δοκιμών (FP1) των αγωνιστικών τριημέρων.

Ο Αυστραλός έμεινε στο τέλος με την υποχρέωση αυτή, κι έτσι τη θέση του στο FP1 του Άμπου Ντάμπι θα πάρει ο Πέιτο Ο’ Ουόρντ, αστέρας της McLaren στο αμερικανικό πρωτάθλημα IndyCar. Το ίδιο είχε συμβεί πριν λίγες εβδομάδες και στο FP1 του Μεξικού, συνεπώς έμεινε για το τέλος η δεύτερη υποχρέωση του Πιάστρι να του προσφέρει το κόκπιτ της McLaren MCL39 του. Ο Νόρις είχε εκπληρώσει αυτή την υποχρέωση δίνοντας το μονοθέσιό του στον νεαρό Άλεξ Νταν στα FP1 της Αυστρίας και της Ιταλίας.

Πάντως, το μειονέκτημα της απουσίας του Πιάστρι από το FP1 της Γιας Μαρίνα δεν θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, διότι διεξάγεται υπό το φως της ημέρας -και έτσι σε συνθήκες μη αντιπροσωπευτικές των χαμηλότερων θερμοκρασιών το βράδυ, που θα επικρατούν στις δοκιμές κατάταξης και στον αγώνα.

Από το FP1 στη Γιας Μαρίνα θα απουσιάσουν, για τον ίδιο λόγο, και ο Λιούις Χάμιλτον της Ferrari και ο Γιούκι Τσουνόντα της Red Bull.

Κοινοποίηση Άρθρου
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn Threads Email Copy Link Εκτύπωση
Κοινοποίηση
Προηγούμενο Άρθρο Στη Μπασκόνια ο Ραντζεβίτσιους!
Επόμενο Άρθρο Στο τεχνικό τιμ του Προμηθέα ο Μάριος Μπατής
Δεν υπάρχουν Σχόλια Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα

Παναθηναϊκός AKTOR-Μαρούσι Chery 92-81: Το τριφύλλι μπήκε νωθρά αλλά ξύπνησε με πινελιές Αταμάν
Stoiximan GBL
Δια χειρός Νουά ο Άρης πήρε το θρίλερ της Πάτρας
Stoiximan GBL
Άλμα παραμονής και πλέι οφ για τη Μύκονο Betsson
Stoiximan GBL
Ενισχύεται για την επόμενη σεζόν η Παρτίζαν
ABA Liga Euroleague
Με απουσίες ο Ολυμπιακός στο Ρόδο!
Stoiximan GBL
MVP της 24ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα ο Κέβιν Πάντερ
Euroleague

Advertise

  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία

Αξίζει να διαβάσεις

FORMULA 1

Ο Λάντο Νόρις αγγίζει το όνειρο στη Βραζιλία ενώ ο Φερστάπεν θέλει το θάυμα

09/11/2025
FORMULA 1

Formula 1, Ferrari: Λεκλέρ και Τζιοβινάτζι θα δοκιμάσουν την αναβάθμιση της SF-25 την Τετάρτη

14/07/2025
FORMULA 1

Χόρνερ και Ferrari, Φερστάπεν και Mercedes, Red Bull και νέα εποχή – Τα πάντα για τον κόσμο της Formula 1

14/07/2025
FORMULA 1

«Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Mercedes o Φερστάπεν!»

03/07/2025
Totalbasket.grTotalbasket.gr
Follow US
© 2020-2025 Totalbasket.gr | All Rights Reserved
Καλωσόρισες στο totalbasket.gr!

Συνδέσου στον λογαριασμό σου

Όνομα Χρήστη ή Email
Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό σου;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.