Το σίριαλ με τον Ταϊρίκ Τζόουνς φαίνεται πως θα έχει κι άλλα επεισόδια. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ελί Σαχάρ του «Sport 5» η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει κάνει γερό μπάσιμο για να αποκτήσει τον σέντερ της Παρτιζάν.
Ο Τζόουνς απασχολεί τον Ολυμπιακό που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη και την Παρτιζάν. Η υπόθεση μοιάζει πολύ προχωρημένη για την ομάδα του Πειραιά, όμως δεν είναι τόσο απλή όσο είχε φανεί αρχικά.
Η Μάκαμπι φέρεται να έχει μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του παίκτη, ενώ στον Πειραιά έχουν και 1-2 εναλλακτικές σε περίπτωση που κάτι στραβώσει με τον Ταϊρίκ Τζόουνς.
Ο Αμερικανός σέντερ για να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον δεύτερο γύρο της Euroleague θα πρέπει να μείνει ελεύθερος μέχρι τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στις 19:00.


