Μετά την αναμέτρηση, ο Μάριο Χεζόνια, που ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 18 πόντους και ισάριθμους βαθμούς αξιολόγησης, στάθηκε στην αντίδραση που έδειξε η ομάδα του μετά την ήττα από τη Βίρτους Μπολόνια στην 1η αγωνιστικό.
«Είμαστε νέα ομάδα. Όλα είναι καινούρια, πάμε βήμα-βήμα. Αντιδράσαμε μετά την ήττα στην Μπολόνια. Δεν έχει να κάνει με τους αντιπάλους αλλά με εμάς. Πρέπει να βελτιωνόμαστε, να κάνουμε όσα μας λέει ο κόουτς. Έχει πολλές νέες ιδέες να βάλει και πρέπει να τον βοηθήσουμε.
Είναι δύσκολο να μαρκάρεις κάποιον που σκοράρει. Προετοιμάζεσαι ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που να τα βάζουν όλα. Δεν μπορείς να σταματήσεις να παίζεις. Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και στο φινάλε πήραμε το προβάδισμα και όλα κύλησαν υπέρ μας», δήλωσε αναλυτικά.