Τα όσα ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση:
«Ο SUPER 3 ανακοινώνει πως τα διαρκείας για το πέταλο του Παλέ εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις 2-3 ημέρες.
Τα «μαγικά χαρτάκια» έγιναν ανάρπαστα, με τις αιτήσεις να ξεπερνούν κατά πολύ τη διαθεσιμότητα, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως ο λαός του ΑΡΗ είναι εδώ ενωμένος, παρών και αποφασισμένος να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια που γεννά ξανά ελπίδα και προοπτική.
Γνωρίζαμε εξαρχής και είχαμε ενημερώσει ότι ο αριθμός των διαρκείας ήταν μικρός σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου και των μελών του Συνδέσμου. Η τεράστια ζήτηση και η άμεση εξάντλησή τους στέλνουν ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: το γήπεδο είναι μικρό για το μέγεθος, τη δυναμική και τους στόχους του ΑΡΗ. Πρέπει επιτέλους να ανοίξει σοβαρά η συζήτηση για την επέκταση του Παλέ, ακόμα και για τη δημιουργία νέας έδρας, εντός της έκθεσης. Ο ΑΡΗΣ μεγαλώνει. Και μαζί του πρέπει να μεγαλώσουν και οι υποδομές του».
Άρης: Sold out τα εισιτήρια των οργανωμένων στο πέταλο του Αλεξάνδρειου!
Οι οργανωμένοι φίλοι του Άρη, ανακοίνωσαν πως μέσα σε μόλις 2-3 ημέρες έφυγαν όλα τα διαρκείας για το πέταλο του Αλεξάνδρειου, ζητώντας παράλληλα να ξεκινήσει κουβέντα για επέκταση του Παλέ!

Άφησε ένα σχόλιο Άφησε ένα σχόλιο