Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γουίλιαμς-Γκος:
«Οι αποχαιρετισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι. Η επιστροφή μου στην Ελλάδα ήταν σαν να επέστρεψα στο σπίτι μου για μένα και την οικογένειά μου. Ξεκίνησα την καριέρα μου στην EuroLeague εδώ και στη συνέχεια είχα την ευκαιρία να φορέσω αυτή την ξεχωριστή φανέλα για δεύτερη φορά. Σε αυτό το παιχνίδι θα νιώσεις μεγάλη χαρά όταν κερδίζεις και βαθύ πόνο όταν χάνεις – Αλλά ο πόνος της λύπης είναι ο χειρότερος πόνος από όλους. Και μπορώ να ξεκουράζω το κεφάλι μου γνωρίζοντας ότι δεν έχω κανένα. Προετοιμάστηκα και έδωσα τα πάντα για αυτόν τον οργανισμό, κάθε μέρα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.
Η κριτική ή ο έπαινος, η δουλειά μου, η εστίασή μου και η αφοσίωσή μου δεν άλλαξαν ποτέ. Και γι’ αυτό είμαι πιο περήφανος. Σε όποιον συναντήθηκα κατά τη διάρκεια της θητείας μου εδώ, ελπίζω να νιώσατε τον σεβασμό και την εκτίμηση που κουβαλάω μαζί μου. Ο Θεός με έχει γεμίσει με τόσο πολύ φως και αισθάνομαι πραγματικά την ευθύνη να φωτίσω με αυτό τους άλλους. Με την απόλυτη ευγνωμοσύνη προς τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και τους οπαδούς μου. Σας ευχαριστώ».
Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Γκος: «Είμαι ευγνώμων που φόρεσα αυτή τη φανέλα για δεύτερη φορά»
Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στα social media, αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους της ομάδας, επισημοποιώντας την αποχώρηση του από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Άφησε ένα σχόλιο Άφησε ένα σχόλιο