Ο Παναθηναϊκός Aktor παίζει όλα για όλα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, στοχεύει να δημιουργήσει το καλύτερο δίδυμο σέντερ στην Euroleague.
Οι «πράσινοι» μπήκαν δυναμικά στη μάχη, ανατρέποντας την πρόταση της Μιλάνο, υποβάλλοντας επίσημη προσφορά ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ για τριετές συμβόλαιο, με στόχο να αποκτήσουν τον παίκτη από τον Ολυμπιακό και να «αρπάξουν» μια σπουδαία ευκαιρία, παρά το γεγονός ότι η Μιλάνο περιμένει εδώ και μέρες να υπογραφούν τα συμβόλαια.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιθυμεί να εξοπλίσει τον Εργκίν Αταμάν με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να στήσει ένα κορυφαίο ρόστερ, που θα επαναφέρει τον Παναθηναϊκό Aktor στην κορυφή της Euroleague.
Η πρόταση, αν και μοιάζει εξωπραγματική για τα ευρωπαϊκά στάνταρ, αποτελεί προσπάθεια του Γιαννακόπουλου να πείσει τον 31χρονο Σέρβο, ξεπερνώντας τους αναμενόμενους δισταγμούς ενός αθλητή σε μια τέτοια μεγάλη απόφαση.
Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως ο Μιλουτίνοφ λάμβανε περίπου 1,7 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ τώρα η προσφορά φτάνει τα 3 εκατ. για τρία χρόνια.
Όποια και αν είναι η απόφαση του Μίλου τις επόμενες μέρες, το σίγουρο είναι πως ο Γιαννακόπουλος έχει πάρει ξεκάθαρη θέση: θέλει να χτίσει μια ομάδα με ποιότητα, ταλέντο και εμπειρία, που θα μπει ως το πρώτο φαβορί στην επόμενη σεζόν της Euroleague.